Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

«The Voice»: Ο Ναυπάκτιος που θύμισε… το Αγρίνιο στον Μαραβέγια (φωτο & video)

«The Voice»: Ο Ναυπάκτιος που θύμισε… το Αγρίνιο στον Μαραβέγια (φωτο & video)

Με ένα πασίγνωστο, αγαπημένο, Ρουμελιώτικο παραδοσιακό τραγούδι, ο Ναυπάκτιος Γιάννης Σωτηρόπουλος με καταγωγή από την Κλεπά της Ορεινής Ναυπακτίας κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές του «The Voice» και να περάσει με πολύ καλές κριτικές στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η οικογένεια του Γιάννη ζει στη Λιβαδειά όπως και πολλοί Κλεπαΐτες, αλλά η οικογένειά του και ο ίδιος είναι τακτικοί επισκέπτες της Κλεπάς.

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και βαθιά επηρεασμένος από την πλούσια παράδοση της περιοχής (από την Κλεπά κατάγονται πολλοί παλαιοί, αλλά και νέοι μουσικοί και τραγουδιστές) επέλεξε να τραγουδήσει… «Ένας αητός» και να κάνει αμέσως τη διαφορά.

Η Έλενα Παπαρίζου αρχικά, ο Κωστής Μαραβέγιας στη συνέχεια και ακολούθως ο Σάκης Ρουβάς, γύρισαν την καρέκλα τους και επικρότησαν την επιλογή του.

Ο ταλαντούχος Γιάννης επέλεξε τελικά την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία εμφανώς συγκινημένη από την επιλογή να τραγουδήσει ένα ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, τον έπεισε να την επιλέξει.

Κατάφερε να συγκινήσει την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια, που θυμήθηκε στιγμές οικογενειακού γλεντιού στο Αγρίνιο όπου μεγάλωσε.

Πηγή: e-nafpaktia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.