Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

10ο Τουρνουά σκάκι BLITZ Lepanto στη Ναύπακτο (φωτο)

10ο Τουρνουά σκάκι BLITZ Lepanto στη Ναύπακτο (φωτο)

Για δέκα συνεχόμενα χρόνια ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) “ΕΠΑΧΤΟΣ” διοργανώνει το τουρνουά σκακιού BLITZ “LEPANΤO” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Ένα από τα πολυπληθέστερα τουρνουά σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, διεξήχθη το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στο καφέ “LET’S ART” στη Ναύπακτο, με τη συμμετοχή 65 σκακιστών από διάφορες περιοχές (Ναύπακτο- Αγρίνιο- Μεσολόγγι- Πάτρα- Πύργο – Ζάκυνθο κλπ.).

Μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση από τον Α.Σ.Ο.Ν. ΕΠΑΧΤΟΣ που διαφημίζει την πόλη της Ναυπάκτου και σε συνδυασμό με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας, προσέλκυσε αρκετά άτομα στην πόλη.

«Αξίζουν πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς ANKONtech , ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και σε όλους όσους βοήθησαν» αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Τζότζολης με δεύτερο τον Ανδρέα Παππά, τρίτο τον Αλέξιο Σπηλιόπουλο Αλέξιο και τέταρτο τον Κωνσταντίνο Κούρογλου.

Στη κατηγορία των γυναικών πρώτη η Κυριακή Καλύβα, δεύτερη Διουσία Πολύζου και τρίτη η Ελένη Μπανιά.

Από τη Ναύπακτο μετάλλιο στις ηλικιακές κατηγορίες πήραν οι: Κων. Κούρογλου, Αν. Ευστρατίου, Αγγ. Μπανιά, Ιωα. Βασιλόπουλος, Γεω. Καρασμαίλη & Παυ. Βλάχος.

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.