Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Ναύπακτος: Επικίνδυνα παιχνίδια με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά στις παλιές νεροτσουλήθρες

Ναύπακτος: Επικίνδυνα παιχνίδια με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά στις παλιές νεροτσουλήθρες

Επικίνδυνα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά στις νεροτσουλήθρες της Ναυπάκτου, χωρίς κανένα έλεγχο από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr από το Δήμο Ναυπακτίας συνεχώς τοποθετούνται πινακίδες οι οποίες προειδοποιούν για την επικινδυνότητα του χώρου. Παράλληλα τοποθετείται φράκτης ώστε να αποτρέπεται η είσοδος στο χώρο.

Δυστυχώς όμως ο φράκτης απομακρύνεται, η σήμανση εξαφανίζεται και συνεχίζεται μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση με ρίσκο την υγεία τους.

Το Nafpaktianews.gr παρουσιάζει φωτογραφία-ντοκουμέντο με παιδιά να σκαρφαλώνουν έως την κορυφή νεροτσουλήθρας θέτοντας την ζωή τους σε κίνδυνο. Εικόνα που προκαλεί τρόμο καθώς μέσα στις νεροτσουλήθρες δεν έχει νερό και μια πτώση θα μπορούσε να σταθεί μοιραία.

Το πρωί του Σαββάτου το NafpaktiaNews.gr επισκέφτηκε το σημείο, όπου συνεργείο του Δήμου Ναυπακτίας να περιέφραξε για ακόμη μια φορά το χώρο τοποθετώντας ξανά απαγορευτική σήμανση εισόδου στο χώρο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ζαχαρίας Χοχτούλας ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει ο δήμος,τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ο χώρος δεν είναι επισκέψιμος και εγκυμονεί κινδύνους για όποιον παραβαίνει την προστατευτική περίφραξη.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.