Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ναύπακτος: Ημερίδα για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης και η προστασία των θαλασσών

Ναύπακτος: Ημερίδα για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης και η προστασία των θαλασσών

Ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Γ.Ε.Ν. Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή την ένταξη του δήμου στο πιλοτικό πρόγραμμα της δωρεάν διανομής σακουλών Πολλαπλών Χρήσεων και τροχήλατων μέσων μεταφοράς από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.)

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 στο κτίριο Ναυπακτία του Δήμου (Λιμάνι).

Θα διατεθούν επίσης σακκούλες πολλαπλών χρήσεων και τροχήλατων μέσων μεταφοράς (καροτσάκια) του πιλοτικού προγράμματος, συσκευασμένο κομπόστ (παραχθέν προϊόν της διαδικασίας κομποστοποίησης) καθώς και ενημέρωση του προγράμματος κομποστοποίησης που συμμετέχει ο Δήμος μέσω του Συνδέσμου,  παράλληλα θα δοθεί και ενημερωτικό υλικό όλων των τομέων ανακύκλωσης του Δήμου μας (Ηλεκτρικές συσκευές, μπαταριών)

“Η φροντίδα του περιβάλλοντος, αποτελεί δείκτη πολιτισμού, κοινωνικής  και περιβαλλοντολογικής συνείδησης γι’ αυτό και πρωτοστατούμε και προσπαθούμε συνεχώς στον τομέα της Ανακύκλωσης, με μοναδικό μας στόχο   η Ανακύκλωση να γίνει υπόθεση όλων μας”, αναφέρει ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο δήμαρχος Ναυπάκτου Π. Λουκόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου 1ης Γ.Ε.Ν. Αιτ/νίας Χρ. Σαλαμούρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.