Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Nαυταθλητισμός στα λόγια…

Nαυταθλητισμός στα λόγια…

Στα λόγια η δημοτική αρχή Αγρινίου έχει θέσει στις προτεραιότητες της και τον ναυταθλητισμό.
Επί της ουσίας ωστόσο δεν έχει κάνει κάποιο σοβαρό βήμα στον τομέα αυτό ενώ αξιοσημείωτη υπήρξε και η απουσία της από ένα κορυφαίο σχετικό αθλητικό γεγονός, τους αγώνες Wakeboard στην Τριχωνίδα (10-13 Οκτωβρίου).
Σε αυτούς παρέστη ο Περιφερειάρχης και ο δήμαρχος Θέρμου αλλά ο δήμος Αγρινίου έλαμψε δια της απουσίας του. Ευλόγως τη στάση της στηλίτευσε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καζαντζής που έθεσε σχετικό ερώτημα στη χθεσινή συνεδρίαση.
Αποδέκτης του ερωτήματος ο αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος που απάντησε γενικόλογα και πως επί προσωπικού εκείνη την ημέρα ήταν σε άλλες εκδηλώσεις. Ανέφερε πάντως πως η Τριχωνίδα και οι αθλητικές δράσεις σε αυτή περιλαμβάνονται σε έντυπο που θα διανεμηθεί στην έκθεση Philoxenia, ωσάν αυτό να είναι το ζητούμενο…(εκθέσεις και εκδόσεις χειροπιαστό αποτέλεσμα δεν έχουν φέρει).
Οι κκ. Φλώρος και Καζαντζής είχαν αυτή τη διαφωνία αλλά δεν παρέλειψαν και τις φιλοφρονήσεις. Ο Ν.Καζαντζής τον συνεχάρη για τη συγκρότηση πολυσυλλεκτικής επιτροπής για τον τουρισμό και ο αντιδήμαρχος τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή της παράταξης του σε αυτή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.