Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Σημαντική εμπειρία για νεαρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στην Κέρκυρα (φωτο)

Σημαντική εμπειρία για νεαρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στην Κέρκυρα (φωτο)

H ομάδα optimist του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου συμμετείχε από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist – laser Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

Συνολικά έλαβαν μέρος 84 αθλητές από δέκα ναυταθλητικά σωματεία. Η ολιγομελής ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, λόγω ιώσεων, αποτελούνταν από τους τρεις παρακάτω αθλητές: Νίκος Κασσαβέτης (13 ετών), Μαρία-Έλλη Παπαθέου (12 ετών) και Αρετή Μπακάλη (9 ετών).

Διεξήχθησαν εννέα ιστιοδρομίες σε έναν απαιτητικό θαλάσσιο στίβο. Εκτός από την πρώτη ημέρα που επικρατούσε άπνοια, τις υπόλοιπες δύο ημέρες φυσούσαν άνεμοι 4-5 Bf και έντονος κυματισμός. Οι συνθήκες αυτές φυσικά ήταν ιδανικές για ιστιοπλοΐα, αλλά για τους νεαρούς αθλητές που προπονούνται στο λιμάνι του Μεσολογγίου ήταν μια σκληρή και απαιτητική δοκιμασία. Παρόλα αυτά οι μικροί κυβερνήτες κατόρθωσαν και ολοκλήρωσαν τις περισσότερες ιστιοδρομίες, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

“Τους αξίζουν συνχαρητήρια!! Ευχαριστούμε τους γονείς που μας συνόδεψαν, τον προπονητή μας Καρελάκη Παναγιώτη και τους 3 Ναυταθλητικούς Ομίλους της Κέρκυρας (ΝΟΚ, ΙΟΚ, ΝΟΒΙ) για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 4-5 Απριλίου 2020 στο Διασυλλογικό αγώνα που θα διοργανώσουμε με την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νιας στην Τουρλίδα. Σας περιμένουμε”, αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.