Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

NΔ: Το πρόγραμμα της επίσκεψης Κεραμέως- Θα επισκεφθεί και τα πανεπιστημιακά τμήματα

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας θα υποδεχθεί την κυρία Νίκη Κ. Κεραμέως, Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Επικρατείας.

Η κα Κεραμέως θα συναντηθεί με τους Δημάρχους Μεσολογγίου και Αγρινίου, ενώ θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις των Σχολών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι και του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο.

Θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των Τμημάτων, σε μία προσπάθεια ενημέρωσης για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα τριτοβάθμια ιδρύματα της περιοχής.

Στη συνέχεια θα συναντήσει εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το χώρο τους.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτουν μεταξύ των προτεραιοτήτων τους την αναβάθμιση της Παιδείας στη χώρα μας και την αναστροφή των δραματικών αποτελεσμάτων της εκπαιδευτικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», αναφέρει η ΝΟΔΕ στην ανακοίνωση της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

10:00 Δημαρχείο Μεσολογγίου

10:30 ΤΕΙ Μεσολογγίου

12:00 Δημαρχείο Αγρινίου

12:30 Πανεπιστήμιο Αγρινίου

13:30 Συνάντηση με Α/ΒΑΘΜΙΑ και Β/ΘΜΙΑ στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΕΝΩ ΠΡΙΝ Κ.ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΡΟΛΟΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ΄΄ΣΠΑΣΜΕΝΑ΄΄ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΕΛΛΗΜΕΣ!!!!!!!CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.