Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία γνωστοποιήθηκε ότι για την ΔΗΜΤΟ της Αμφιλοχίας υποψήφιος για την προεδρία θα είναι Π. Κούτσικος, πρώην γραμματέας της τοπικής ΟΝΝΕΔ Αμφιλοχίας.
Την προεδρία της ΔΗΜΤΟ, στην διαδικασία στις 23/11, θα διεκδικήσει με τον έτερο υποψήφιο Δ. Βανάκα.
Σε ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα τονίζει ο Παντελής Κούτσικος:
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αμφιλοχίας, με βαθιά πίστη στις αρχές, τις αξίες και το όραμα της παράταξής μας.
Η απόφασή μου αυτή πηγάζει από τη διάθεση προσφοράς και την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία στην Αμφιλοχία μπορεί να προχωρήσει μπροστά μέσα από την ενότητα, τη συμμετοχή και την ανανέωση.
Στόχος μου είναι μια τοπική οργάνωση ανοιχτή σε όλους, ενεργή στην κοινωνία, κοντά στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που θέλουν να συνδιαμορφώσουν το μέλλον του τόπου μας.
Με συνεργασία, πίστη και συλλογική προσπάθεια, μπορούμε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή της Νέας Δημοκρατίας στην Αμφιλοχία — για μια παράταξη ενωμένη, σύγχρονη και δημιουργική.










