Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Νέα αντιπαράθεση Δημοτικής Αρχής- Παπαδόπουλου για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου

Νέα αντιπαράθεση Δημοτικής Αρχής- Παπαδόπουλου για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου

DEYAM
“Ουραγό για άλλη μία φορά, επί προεδρίας του Δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου”, χαρακτηρίζει την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη “Η Κοινωνία Μπροστά”. Συγκεκριμένα σε αυτή αναφέρει ότι η ΔΕΥΑ Μεσολογγίου έμεινε εκτός του προγράμματος για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και περιορισμού των διαρροών. Άμεση ήταν και η απάντηση του Δήμου Μεσολογγίου, με την οποία ζητάει από τον επικεφαλής της, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, να μη βιάζεται να “θριαμβολογήσει”.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Μεσολογγίου “Η Κοινωνία Μπροστά”:

Εκτός του προγράμματος για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και περιορισμού των διαρροών η ΔΕΥΑΜ! Ουραγός και ακόμα κάτω…

Με 88,6 εκατ. ευρώ επιχορηγούνται 71 Δήμοι και ΔΕΥΑ για την «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών» από το πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) του ΕΣΠΑ 2014-2020 που στόχο έχει την διασφάλιση της ορθολογικής διαχείρισης των υδάτινων πόρων και την βελτίωση της επάρκειας αποθεμάτων με ταυτόχρονη μείωση των διαρροών.
Οι προτάσεις της ΔΕΥΑΜ μετά την αξιολόγηση και της εξέτασης των ενστάσεων, για την εν λόγω δράση, απορρίφθηκαν διότι δεν συγκέντρωσαν καν την απαιτούμενη συνολική βαθμολογία (ανώτερη 9,04 της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου και κατώτερη 6,16 του Δήμου Δελφών).
Η ΔΕΥΑΜ για μια ακόμα φορά επί προεδρίας του Δημάρχου κ. Καραπάνου, ουραγός και χωρίς επαρκή τεκμηρίωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση του προγράμματος στα 88,6 εκατ. ευρώ ικανοποιεί το σύνολο των ώριμων προτάσεων που υποβλήθηκαν.
Για την ΔΕΥΑΜ όμως, πέρα βρέχει… ή μάλλον βρέχει πρόστιμα και διαταγές πληρωμής…
Έχετε να πείτε τίποτα για τη νέα σας αυτή “επιτυχία”;

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Η απάντηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου:

Ας μη βιάζεται να «θριαμβολογήσει» ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Με σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος χρησιμοποιώντας τη συνήθη άσκοπη, ανεύθυνη και άκυρη πολιτική, αναφέρεται με ανακοίνωσή του στη ΔΕΥΑΜ και τις προοπτικές ένταξης έργου σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Πέρα από το γεγονός ότι η εν λόγω ανακοίνωση είναι ατυχέστατη ως προς το χλευαστικό και ειρωνικό της ύφος, ας πει ο ίδιος στους συνδημότες μας που και με ποιο τρόπο έχει παρέμβει για ζωτικά θέματα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, μέσα είτε μέσα από τις θεσμικές ιδιότητες της οποίες φέρει είτε ως κομματικό στέλεχος κυβερνητικής παράταξης την οποία σπεύδει να υπερασπιστεί κατά καιρούς και μάλιστα με ιδιαίτερη ζέση.
Καλείται δε να τοποθετηθεί άμεσα για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα οποία όμως απαιτούν έκδυση πολιτικού «μανδύα» και τόλμη. Κάτι που προφανώς είναι αδύνατο για τον ίδιο, γιατί έως σήμερα δεν διαπιστώθηκαν αντίστοιχες κινήσεις επικρότησης επιτυχιών του Δήμου και της δημοτικής αρχής για εντάξεις μεγάλων έργων σε αναπτυξιακά προγράμματα.
Όσο για την ένταξη του έργου που επικαλείται καλό θα ήταν να μην σπεύδει σε «θριαμβολογίες», δείχνοντας λίγη εγκράτεια λόγων και υπομονή…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.