Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Nέα μαρτυρία για την 44χρονη: Και ένας ψαράς υποστηρίζει ότι την είδε με δυο άνδρες στην παραλία την ημέρα που εξαφανίστηκε

lagoudi

Μια νέα μαρτυρία που έρχεται να επιβεβαιώσει την χθεσινή (μαρτυρία), έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tatiana Live».

Όπως είπε ο (δεύτερος) αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή, ανήμερα των Θεοφανείων η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε σε μια σχετικά απομακρυσμένη παραλία, την παραλία του Λούρου στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Ο ψαράς ο οποίος μένει στην περιοχή καθώς ανήκει σε έναν συνεταιρισμό αλιέων, περιέγραψε τα γεγονότα όπως τα έζησε την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης:

«Το είδα το χρυσαφί αυτοκίνητο. Σταμάτησε μπροστά μου στα 10 μέτρα το χρυσό αυτοκίνητο. Κατέβηκε μια ωραία, ψηλή μελαχρινή κοπέλα και έφυγε προς τη θάλασσα. Μπροστά ήταν δυο άνδρες και πίσω καθόταν η κοπέλα αυτή. Δεν τους είχα ξαναδεί ποτέ σε αυτή την περιοχή. Μου φάνηκε περίεργο και απορούσαμε και το συζητάγαμε μαζί με τον φιλαράκο μου, πώς αυτό το αυτοκίνητο ήρθε εδώ σε τέτοια κατάσταση που είναι ο δρόμος με τόσα πολλά νερά.  Η κοπέλα πήγε μόνη της στην παραλία.

Τα δυο άτομα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο προχωρήσανε. Μετά από 50 μέτρα,  κατεβήκανε κάτω και παρατηρούσαν τον χώρο. Μετά γυρίσανε, φωνάξανε την κοπελιά που ερχόταν από την θάλασσα και έμοιαζε φοβισμένη. Με κοίταγε στα μάτια. Απορήσαμε πάρα πολύ, πώς το τόσο μικρό αυτοκίνητο κατάφερε και πέρασε τα νερά.

Η κοπέλα με κοίταγε μες τα μάτια λες και κάτι ήθελε να μου πει. Τη φωνάξανε και της μιλήσανε άσχημα. Τη φωνάξανε για να έρθει γιατί ερχόταν σιγά σιγά και της είπαν “έλα τέλειωνε”.

Μπήκανε μέσα και φύγανε. Το αυτοκίνητο το οδηγούσε ένας άνδρας με μακριά μαλλιά. Τον άλλον δεν μπορούσα να τον δω καλά. Αυτός με τα μακριά μαλλιά δεν τα είχε πιασμένα».

Πηγή: Tatiana Live
star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.