Τρίτη, Ιανουάριος 15, 2019

Νέα μαρτυρία στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης: Είδαν το αυτοκίνητό της στην παραλία του Λούρου

lagoy Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών στο Αγρίνιο που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της με εγκαύματα.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Tatiana Live, ήρθε στο φως μια νέα μαρτυρία – κλειδί αυτόπτη μάρτυρα που είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης το Σάββατο , λίγο πριν εξαφανιστεί, στην περιοχή της παραλίας του Λούρου.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης – Ενεργοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες το Viber στη συσκευή της

Η παραλία του Λούρου είναι μια περιοχή περίπου 15 χιλιόμετρα από το χωριό της 44χρονης, με σχετικά δύσκολη πρόσβαση, καθώς εκεί υπάρχει χωματόδρομος που οδηγεί σε ιχθυοτροφεία κοντά στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Ο άνθρωπος αυτός, που εργάζεται στην περιοχή της παραλίας του Λούρου, το μεσημέρι του Σαββάτου, είδε μπροστά του ένα αυτοκίνητο. Πρόκειται, σύμφωνα με τον ίδιο, για το αυτοκίνητο της 44χρονης, το χρυσό τρίθυρο Ford.

Αρχικά του έκανε τεράστια εντύπωση πώς αυτό το αυτοκίνητο κατάφερε να περάσει μέσα από αυτή τη δύσκολη διαδρομή της παραλίας του Λούρου, καθώς λόγω βροχών οι χωματόδρομοι είναι εξαιρετικά δύσβατοι.

Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, είδε να κατεβαίνουν από μέσα 3 άτομα. Η μία, όπως λέει ο ίδιος ο μάρτυρας, ήταν η 44χρονη Ειρήνη και άλλοι δύο άνδρες, αδύνατοι, ο ένας με κοντά μαλλιά και ο άλλος με μακριά μαλλιά.

Στην περιοχή υπάρχει μια μικρή γέφυρα. Η κοπέλα στάθηκε πάνω στη γέφυρα και για λίγα λεπτά κοίταζε τη λιμνοθάλασσα. Κοιτούσε επίμονα έναν φίλο του ανθρώπου που έδωσε τη μαρτυρία, που βρισκόταν επίσης εκεί, σαν κάτι να ήθελε να του πει.

Τότε ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά με άσχημο τρόπο είπε στην κοπέλα: «Μπες μέσα μωρή κ…!»

Αφού η κοπέλα μπήκε μέσα, στο πίσω κάθισμα, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά μπήκε στη θέση του οδηγού και ο άνδρας με τα κοντά μαλλιά στη θέση του συνοδηγού και αποχώρησαν από το σημείο.

Η αστυνομία γνωρίζει για τη συγκεκριμένη μαρτυρία και ερευνά εάν η κοπέλα που εμφανίστηκε στην παραλία του Λούρου ήταν όντως η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη.

Ο δημοσιογράφος του STAR Γιώργος Σόμπολος αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber στο κινητό της εκλιπούσας μητέρας. Σημειώνεται πως παρόλο που η γυναίκα λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε τηλεφωνήσει σε ένα από τα τρία της παιδιά, το κινητό της δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες συνομιλίες της Ειρήνης όχι ως προς το περιεχόμενο αλλά ως προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής και οι συνεργάτες του ανέλαβαν νομικοί συμπαραστάτες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

«Θέλουμε να ρίξουμε άπλετο φως σε αυτή τη σκοτεινή απόφαση» επεσήμανε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Επίσης, τεχνικό σύμβουλο για να κάνει την έρευνα στο αυτοκίνητο της 44χρονης, η οικογένεια όρισε τον Αναστάσιο Δέδε.

Το τελευταίο μήνυμα της Ειρήνης

Tέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ από τις αστυνομικές αρχές, το τελευταίο μήνυμα της Ειρήνης ήταν το εξής: «Κλείνω το κινητό και τέλος».

http://www.star.gr/

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.