Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Νέα μεγάλη νίκη για τον Γιάννη Κράνη στο Gage Survivor

spo-kapsil3

Τεράστια επιτυχία για τον Μεσολογγίτη αθλητή του Γιώργου Καψιμαλη, Ιωάννη Κράνη σε αγώνα ΜΜΑ σε κλουβί. Με δύο αθλητές έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου στο Gage Survivor που αυτή τη φορά έγινε στην Λαμία το προηγούμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.  Στον πιο κύριο αγώνα της βραδιάς ο Γιάννης Κράνης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ρομπέρτο Αλία(Αλβανία)  αήττητο και κάτοχο τριών επαγγελματικών ζωνών. Το αήττητο του σκληροτράχηλου Αλία σταμάτησε ο Κράνης  με νίκη στον αγώνα αυτόν μετά από πολύ σκληρή μάχη γεμάτη εντάσεις.

spo-kapsil2Αυτή ήταν η τρίτη στην σειρά Νίκη για τον Γιάννη κράνη μετά από την νίκη επίσης στο Gage Survivor απέναντι στον Γιάννη Νίκα και την νίκη στην Βουλγαρία απέναντι στον Νικολαφ ( ο δεύτερος  μόλις ελληνικό που έχει κερδίσει μέσα στην Βουλγαρία σε αγώνα ΜΜΑ)
επίσης στο Gage Survivor της Λαμίας αγωνίστηκε και δεύτερος αθλητής του Γ. Καψιμάλη, ο μόλις 15 χρονών  Καρτάσης Γιώργος που αντιμετώπισε τον Χαράλαμπο Χίλαη (Αλβανία)  με τον οποίο μετά από δύο πεντάλεπτους γύρους γεμάτους ένταση ήρθε ισόπλαος, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

spo-kapsil1Ο προπονητής των δύο αθλητών Καψιμάλης Γιώργος δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς έχει φτάσει σε επίπεδο αυτή τη στιγμή να έχει ένα αθλητή από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΜΜΑ στην Ελλάδα ( Κράνης)  και ένα πολλά υποσχόμενο αθλητή αν και μόνο δ15 χρονών (Καρτάσης).  Επίσης ο Γιώργος Καψιμάλης ευχαριστεί όλο τον κόσμο και εκ μέρους των αθλητών του για την συμπαράσταση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.