Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Η “Νέα Πορεία” ευχαριστεί για τη στήριξη στις εκλογές ΟΤΑ Α’ βαθμού Αιτωλοακαρνανίας

Η “Νέα Πορεία” ευχαριστεί για τη στήριξη στις εκλογές ΟΤΑ Α’ βαθμού Αιτωλοακαρνανίας

Ο συνδυασμός “Νέα πορεία για την Αιτωλοακαρνανία” ευχαριστεί όσους στήριξαν την προσπάθειά του με τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου 2018 για την εκλογή εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του μόνιμου προσωπικού ΟΤΑ Α’ Βαθμού Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας οφείλουμε και νιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες της 4ης Δεκεμβρίου 2018 για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του μόνιμου προσωπικού Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Οφείλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους υποψηφίους για τη συναδελφικότητα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για ένα σύγχρονο εργασιακό σύστημα, έτοιμο να υπερασπιστεί τα θεμελιώδη δικαιώματά μας.

Η δύναμη που μας μετέδωσε η ψήφος σας και η εμπιστοσύνη σας, μας τιμά ιδιαιτέρως και υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με φιλοπονία για την ισότητα, την δικαιοσύνη και την διαφάνεια.

Σας είμαστε ευγνώμονες που μας δώσατε αυτή την ευκαιρία και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2019!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.