Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: συνέχεια ελέγχων και προστίμων στην Αιτωλοακαρνανία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: συνέχεια ελέγχων και προστίμων στην Αιτωλοακαρνανία

Δεν έχουν σταματήσει οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών για τη διαπίστωση παραβάσεων των μέτρων που έχουν ληφθεί κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν σταμάτησαν και τα πρόστιμα.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο χθες, Πέμπτη, κατεγράφησαν 16 παραβάσεις των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.

Από αυτές, 14 αφορούσαν πεζούς και 2 οδηγούς. Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκε το αντίστοιχο διοικητικό πρόστιμο για μετακίνηση χωρίς τα απαραίτητα γραπτά ή ψηφιακά δικαιολογητικά, ύψους 150€.

Επιπρόσθετα, επιβλήθηκε ένα ακόμη πρόστιμο, ύψους 5.000€ σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, καθώς το κατάστημά του βρισκόταν σε λειτουργία, παρά την απαγόρευση που βρίσκεται σε ισχύ.

Γενικότερα, αναφορικά  με την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αιτωλοακαρνανία βεβαιώθηκαν σε έναν μήνα ισχύος του μέτρου 1413 παραβάσεις και επιβλήθηκαν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα.946 παραβάσεις βεβαίωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και  467 η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας.

Οι αστυνομικές αρχές δεν σταματούν να παρακαλούν τους πολίτες «για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων», σημειώνοντας πως « η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.