Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Νέα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Νέα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις αστυνομικές αρχές για τη διαπίστωση παραβάσεων των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν ληφθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, χθες Πέμπτη, η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στην περιοχή ευθύνης της βεβαίωσε συνολικά 25 παραβάσεις, οι οποίες και επισύρουν το αντίστοιχο διοικητικό πρόστιμο, ύψους 150 ευρώ.

Από αυτές, 13 αφορούσαν πεζούς πολίτες, επτά οδηγούς οχημάτων, ενώ ακόμη πέντε συνοδηγούς.

Παράλληλα, σε όλη τη Δυτική Ελλάδα συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού με αμείωτη ένταση. Από την 06:00 ώρα της 23-03-2020 μέχρι και σήμερα 1-5-2020 και ώρα 06:00 έχουν βεβαιωθεί συνολικά 4.146 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας έχει βεβαιώσει 1.126 παραβάσεις ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 511 παραβάσεις

Στις 30-4-2020 στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 66 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα. Παράλληλα για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκε μια παράβαση και συνελήφθη ένα άτομο στην Ηλεία.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας’ υπογραμμίζουν οι αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.