Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Τιμά το Αγρίνιο η διαχρονική αθλήτρια Χριστίνα Μαραγιάννη

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με την αθλήτρια Χριστίνα Μαραγιάννη η οποία στο πρόσφατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη (Balkan Masters AthleticsChampionship  2019) κατέκτησε τρία μετάλλια καταρρίπτοντας ένα  βαλκανικό και δύο πανελλήνια ρεκόρ.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Μαραγιάννη για την επιτυχία της ενώ ανέφερε τα εξής: ” Είναι τιμή για την πόλη η παρουσία της αθλήτριάς μας σε διεθνείς αγώνες.  Η Χριστίνα είναι μια αγωνίστρια της ζωής, τρέχει με την ψυχή της. Στο πρόσωπό της δικαιώνονται οι γυναίκες που διεκδικούν, παλεύουν και δεν εγκαταλείπουν. Δεν αρκεί απλά να αναφερόμαστε στην παγκόσμια σήμερα της γυναίκας αλλά να τιμούμε και να είμαστε υπερήφανοι για όλες τις γυναίκες που εμπνέουν με τη στάση ζωής τους».

Η Χριστίνα Μαραγιάννη  ως αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας Διαχρονικών Αθλητών Στίβου θέλησε να μεταφέρει το δικό της μήνυμα:” Κυνηγήστε τα όνειρά σας σε όποια ηλικία και να είστε. Ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο σχολείο που δεν προετοιμάζει μόνο για τα γήπεδα, αλλά για την ίδια την ζωή. Όσοι ασχολήθηκαν μαζί του το αποδεικνύουν  στην καθημερινότητά τους. Αγαπήστε τον εαυτό σας και μέσα από τον αθλητισμό δώστε ποιότητα στην ζωή σας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.