Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Νέα σύσκεψη στο Μεσολόγγι για τον κορωνοϊό

Νέα σύσκεψη στο Μεσολόγγι για τον κορωνοϊό

Στο πλαίσιο διαρκούς επικοινωνίας για την έγκαιρη λήψη μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊό COVID-19, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συγκάλεσε σήμερα νέα σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Αριστόβουλος Τριβλής, Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βασίλειος Σπυρόπουλος, Πνευματικού Κέντρου Παρασκευή Πετρονικολού, εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας ο κ. Μιχαήλ Ραπτάκης, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Ηλίας Κορδάτος, ο επικεφαλής Διονύσης Τσιρόγλου και μέλη της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου κι ο Κτηνίατρος Ευστάθιος Πατσουράκης. Παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Βασιλείου, Περσεφώνη Μελαχρή και Νίκος Καραπάνος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κων/νος Γιαννόπουλος, καθώς επίσης ο τοπικός σύμβουλος Διονύσης Φούντας.

Μετά την αναλυτική ενημέρωση από τους iατρούς Άρη Τριβλή και Ηλία Κορδάτο , ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος επεσήμανε προς τους εκπροσώπους των συλλόγων και φορέων πως η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματικών φορέων θα είναι διαρκής, καθώς δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός σε πιθανή εκδήλωσηκρούσματος στην περιοχή. Όπως είπε, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος έχει προχωρήσει σε απολυμάνσεις σχολείων αλλά και αναστολή λειτουργίας παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ. Επανέλαβε δε πως η ψυχραιμία και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, παραμένουν οι αποτελεσματικότεροι τρόποι διαχείρισης της νόσου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.