Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Νεαροί την «έπεσαν» σε περιπολικό με… χιονόμπαλες στα Σούρμενα (βίντεο)

Νεαροί την «έπεσαν» σε περιπολικό με… χιονόμπαλες στα Σούρμενα (βίντεο)

Στα Σούρμενα, όπου τους τελευταίους μήνες παρατηρείται έντονη δραστηριότητα συμμορίας ανηλίκων και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί και επεισόδια οπαδικής βίας, μια ομάδα 30 νεαρών επιτέθηκε σε περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα οι νεαροί κάθονταν σε μια πλατεία και με το που εμφανίστηκε το περιπολικό να περνάει από κοντά τους, έχασαν κάθε έλεγχο, βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να του επιτίθενται πετώντας του μπάλες από χιόνι. Παράλληλα, άναψαν και καπνογόνα, ενώ ορισμένοι από αυτούς στάθηκαν μπροστά από το όχημα και έκαναν χειρονομίες, ενώ στη συνέχεια χτύπησαν με τα χέρια τους το πλάι και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί, αρχικά, έκαναν πίσω βλέποντας το πλήθος να έρχεται κατά πάνω τους. Όταν αντιλήφθηκαν πως οι νεαροί δεν ήταν ενωμένοι, αλλά μονάχα ορισμένοι από αυτούς έδειχναν να έχουν απειλητικές διαθέσεις, αποφάσισαν να συνεχίσουν προς τα μπροστά και να συνεχίσουν την πορεία τους τους προς τον προορισμό τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Δεν εκπλήσσομαι καθόλου για την συμπεριφορά των νεανικών! Ανεγκέφαλοι, απεδευτοι, χωρίς παιδεία, τόσο από το σπίτι τους όσο και από το σχολείο τους. Πρότυπο τους ή ΤV & internet. Αγέλες που δεν έχουν ούτε μια ιδέα γιατί γεννήθηκαν και ζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.