Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Συνεχίζονται οι εμπρησμοί κάδων στο Αγρίνιο

Οι εμπρηστές κάδων στο Αγρίνιο έκαναν δυναμική επανεμφάνιση τις τελευταίες ημέρες…

Συγκεκριμένα, νέες φωτιές σε κάδους απορριμμάτων απασχόλησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου την περασμένη νύχτα που έσπευσε για κατάσβεση  στις οδούς Βλαχερνών και Λήδας.

Σημειώνεται ότι και το προηγούμενο βράδυ υπήρχαν άλλα δύο κρούσματα με φωτιές σε κάδους στο Αγρίνιο.

Από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής ενεργείται η προανάκριση.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ

  Δε μας έφτανε που δεν έχουμε καλό φωτισμό στη περιοχή ,δε μας έφτανε που έχουμε τη δυσοσμία από τη λαϊκή της Πέμπτης ,δε μας έφτανε που δεν μας φτιάχνουν το δρόμο λίγα μέτρα ποιο πάνω στη Σισμάνη είχαμε απόψε γύρω στις έντεκα και το κάψιμο δύο κάδων απορριμάτων στην περιοχή. Κάτι δε πάει καλά.

 2. Γιωργάκης

  @KΑΤΟΙΚΕ! Όπου καεί λάμπα αμέσως την εντοπίζετε, από την ώρα κιόλας που αυτή τρεμοπαίζει. Όπου ανοίξει λακκούβα την φωτογραφίζετε, ακόμα και αν ο φωτισμός της περιοχής σας δεν είναι καλός και αν σαπίσει καμιά ντομάτα σε πάγκο της λαϊκής, ή εκπαιδευμένη μύτη σας αμέσως την εντοπίζει. Με τέτοια αετίσια όραση και τόσο οξεία όσφρηση, απορώ πως και δεν εντοπίσατε ακόμα ούτε ένα από αυτά τα καλόπαιδα που καίνε τους κάδους για να το καταγγείλετε στην αστυνομία…

 3. ΚΑΤΟΙΚΟΣ

  Αγαπητέ Γιωργάκη αν τους είχαμε εντοπίσει να ήσουν σίγουρος ότι θα τους είχαμε καταγγείλει.
  Αλλά δε κατάλαβα.Τι σε ενοχλεί ; Που δημοσιεύουμε τα προβλήματα της περιοχής;Αν έμενες κι εσύ σε μια περιοχή με προβλήματα το ίδιο δε θα έκανες; Από τη στιγμή που όλοι οι αρμόδιοι είναι ενήμεροι και δεν κάνουν τίποτα ;Και λάμπα θα εντοπίζουμε που δεν αλλάζετε και λακκούβες θα εντοπίζουμε όταν δεν υλοποιείται μία σύμβαση από Νοέμβριο του 2018 και τις σάπιες ντομάτες που μυρίζουν όταν δεν καθαρίζουν σωστά μετά το τέλος της λαϊκής. Ας κάνουν κάποιοι σωστά τη δουλειά τους και όπως πρέπει για να μην βγαίνουν τα προβλήματα στα site.Και να είσαι σίγουρος . Αν εντοπιστεί έστω και ένας που καταστρέφει οτιδήποτε όποιος και αν είναι, ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.