Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Νέες παιδικές χαρές στο Γρίμποβο και στην Ψανή μέχρι το καλοκαίρι

paidiki-xara

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος, κάνει γνωστό ότι μέχρι το καλοκαίρι στο Γρίμποβο και στην Ψανή θα έχουν τοποθετηθεί δυο σύγχρονες, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές και πως πρόθεση του Δήμου είναι σταδιακά να αναβαθμίσει τις παιδικές χαρές και στα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα.

Η ανακοίνωση:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου στις 16/3/2016 στα πλαίσια αναμορφώσεων του προϋπολογισμού δεσμεύτηκε από τον Δήμο Ναυπακτίας το ποσό των 50.000€ για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών Γριμπόβου (έμπροσθεν ΚΕΠ) και Ψανής (έμπροσθεν 1ου Λυκείου).

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου τον Απρίλιο 2015 προέβη στην αποξήλωση των παιδικών χαρών στις παραλίες του Γριμπόβου και της Ψανής, μετά από έγγραφο του ΥΠΕΣ, πλην αυτών που ευρίσκονται έμπροσθεν του ΚΕΠ και του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου.

Το διάστημα αυτό υπήρξε συνεχής αλληλογραφία με το Υπουργείο Ναυτιλίας, προκειμένου να επιτραπεί η παραμονή και συντήρησή τους κάτι το οποίο έγινε πλέον δεκτό.

Με την παραχώρηση της απλής χρήσης των χώρων των παιδικών χαρών Ψανής – Γριμπόβου για τοποθέτηση παιχνιδιών για την αναψυχή παιδιών στον Δήμο Ναυπακτίας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας με την Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε στην εκπόνηση μελέτης για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών.

Μέχρι το καλοκαίρι στο Γρίμποβο και στην Ψανή θα έχουν τοποθετηθεί δυο σύγχρονες, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές, ενώ πρόθεση του Δήμου είναι σταδιακά να αναβαθμίσει τις παιδικές χαρές και στα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.