Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Νεκτάριος Φαρμάκης: Απέναντί μας έχουμε ένα πολιτικό «καθεστώς»-να γυρίσουμε σελίδα (ηχητικό)

Νεκτάριος Φαρμάκης: Απέναντί μας έχουμε ένα πολιτικό «καθεστώς»-να γυρίσουμε σελίδα (ηχητικό)

Καλεσμένος στο agriniowebradio.gr και τoν ΑΝΤΕΝΝΑ STAR  103,5 ,στην εκπομπή του Παναγιώτη Τσακανίκα, ήταν σήμερα το πρωί ο Νεκτάριος Φαρμάκης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό «Όλα από την Αρχή».

Ο κ. Φαρμάκης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το μήνυμα που προσπαθώ να περάσω στους πολίτες γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό και αποδεκτό. Είναι προφανές ότι η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή έχει αφήσει τα σημάδια της στον τόπο μας. Τα σημάδια της μάλλον δεν αρέσουν στην κοινωνία και αυτό το βλέπουμε όλοι στις συζητήσεις σας με τους πολίτες.

Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι απέναντί μας έχουμε ένα πολιτικό «καθεστώς» ανθρώπων που έχουν μάθει να διοικούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θεωρούμε ότι αυτή η συνήθεια της μετριότητας πρέπει να πάψει. Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας».

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος ερωτήθηκε για τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο και κατά πόσο υπάρχει θετική ανταπόκριση και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, αν και κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία:

«Σίγουρα είναι ανθρώπινο κάποιοι να στηρίξουν έναν συντοπίτη τους, ανεξαρτήτως κόμματος, ωστόσο αυτό που λέω σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ζητώ να κρίνουν οι πολίτες αφενός αποτελέσματα και αφετέρου με βάση τις ικανότητες και όχι την καταγωγή».

Αναφορικά με το πρόγραμμα του συνδυασμού, ο κ. Φαρμάκης έκανε γνωστό πως μέσα από το διαδίκτυο γίνεται μια διαβούλευση με τους πολίτες και αναμένεται σε ένα δεκαήμερο. Ο κ. Φαρμάκης «ξετυλίγει» στις δηλώσεις του το «τρίπτυχο» της πρότασης του για την δυτική Ελλάδα.

Ιδιαίτερα αιχμηρός είναι ο κ. Φαρμάκης σχετικά με την τακτική της Περιφερειακής αρχής, ακόμη και στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ επιχειρεί και έναν σύντομο απολογισμό της δίκης του θητείας, ως Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, πριν τεθεί επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης.

Ενδιαφέρον έχει ακόμη η άποψη του για την υποψηφιότητα του Κ. Σπηλιόπουλου, αλλά και για το θέμα της λεγόμενης «περιφερειακής συνείδησης» στην δυτική Ελλάδα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νεκτάριου Φαρμάκη στο agriniowebradio.gr και τον ΑΝΤΕΝΝΑ STAR 103,5:

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ΠΑΣΟΚ 81

  ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΔΥΝΑΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

 2. Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

  Ο Τσίπρας απογοήτευσε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΤΥΧΕ!!!!

 3. Ανώνυμος

  ΕΝΩ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ……CHRHSTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.