Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Συναντήσεις Φαρμάκη στον Αστακό

Συναντήσεις Φαρμάκη στον Αστακό

Στον Αστακό βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης
Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη, με πολίτες και ενημερώθηκε από εργαζόμενους αλλά και τον ιατρό-επιμελητή Γιάννη Τριανταφυλλακη για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αστακού.
Ειδικότερα, στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη συζήτησε για τις ανάγκες του Δήμου αλλά και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τα οποία αποτελούν και σημαντική προοπτική για ολόκληρη την Περιφέρεια.
Η συζήτηση εξάλλου περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα και τις ελλείψεις στα ζητήματα υποδομών. « Η ελλιπής προσβασιμότητα αποτελεί την βασική ανάγκη των πολιτών αλλά και το στοιχείο που μπορεί να δώσει υπεραξία στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Τουρισμός, πρωτογενής τομέας αλλά και το λιμάνι στο Πλατυγιαλι, μόνο με πρόσβαση μπορεί να αποτελέσουν αιχμή του δόρατος για την περιοχή» επεσήμανε.
Στην συνέχεια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσω με πολίτες και να συζητήσω μαζί τους για το σχέδιό του για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κλείνοντας την επίσκεψή του επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αστακού , όπου ενημερώθηκε από εργαζόμενους αλλά και τον ιατρό-επιμελητή του Κ.Υ κ.Τριανταφυλλακη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής στον τομέα της υγείας αλλά και για το έργο των υπηρετούντων στο Κ.Υ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.