Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Στο Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Στο Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο των επαφών του Πρωθυπουργού με τους νέους ή επανεκλεγέντες Περιφερειάρχες της χώρας και ενόψει των στοχεύσεων που τίθενται για την περιφερειακή ανάπτυξη και τις πρωτοβουλίες ανά γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φαρμάκης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη για την ιεράρχηση και προώθηση των ζητημάτων της Δυτικής Ελλάδας, ενώ πλέον, μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, θα εντείνει τις επαφές του, προκειμένου να επιτευχθούν νέοι ρυθμοί επίλυσης των εκκρεμοτήτων, αλλά και διαμόρφωσης του νέου πλαισίου ανάπτυξης της περιοχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αντικάγκουρας - Αντιπανηγυριώτης

    Η εκλογή του Νεκτάριου με την ταυτόχρονη επανεκλογή του Γιώργου Παπαναστασίου σε συνάρτηση με τις άριστες σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που εργάζεται ταχύτατα και με πρόγραμμα, είναι η ευκαιρία που παρουσιάζεται στο σοσιαλοπληγέν Αγρίνιο μια φορά στα 1000 χρόνια. Για να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει υποδομές, να αναπτυχθεί και να ξεβλαχέψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.