Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Νέο απεργιακό κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Νέο απεργιακό κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Νέο απεργιακό κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Κλιμακώνοντας τη δράση του ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο κηρύσσει 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου, μέρα ψήφισής του στη Βουλή.

Καλεί, παράλληλα, όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας και να δώσουν δυνατό αγωνιστικό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση:

Το Ε.Κ.Α., κλιμακώνοντας τη δράση του ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα , κηρύσσει 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη, μέρα ψήφισής του στη Βουλή.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους, τη νεολαία να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας και να δώσουν δυνατό αγωνιστικό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας και απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα το έκτρωμα , να πεταχτεί στα σκουπίδια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανωνυμος

    Αλλη ενα εθιμοτυπικο καλεσμα 5 νοματαιων για να καταγγειλλουν ισως το πιο φιλοεργατικο νομοσχεδιο που ηρθε ποτε .Αλλα σε αφηνει η ιδεοληψια και ο παρασιτικος συνδικαλισμος.Πατε καντε καμμια δουλεια ρε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.