Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Νέο Δ.Σ. στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας

ena Την περασμένη Δευτέρα , 6 Νοεμβρίου 2017, διεξήχθηκαν οι εκλογές στον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α. για την ανάδειξη του νέου επταμελούς Δ.Σ.
Κατόπιν των αρχαιρεσιών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Τσιαβίκος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Σκαλιστής Γεώργιος
Γραμματέας: Υφαντής Γεώργιος
Ταμίας: Κωνσταντινίδης Ορέστης
Μέλος: Αγραφιώτης Αριστείδης
Μέλος: Μαστρογιάννης Νικόλαος
Μέλος: Μπίμπα Χριστιάνα
Εξελεγκτική Επιτροπή: Παντελής Καλαμπόκας, Παναγιώτης Σιάτρας και Κίμωνας Ζαφείρης.
Η όλη διαδικασία στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία, η οποία τεκμαίρεται αφενός από τον αριθμό των υποψηφίων αφετέρου από την ουσιαστική συμμετοχή της πλειοψηφίας των Μελών του Συνδέσμου αλλά και από το συναινετικό, συμμετοχικό και συνεργατικό κλίμα που επικράτησε. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί το ύψος της ευθύνης που φέρει πλέον το νέο Δ.Σ., αλλά συνάμα αποτελεί και την ιδανική αφετηρία προσπαθειών για νέες, ακόμα πιο δημιουργικές και παραγωγικές, δράσεις για την κοινωνία και την οικονομία μας“, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Επισημαίνεται παράλληλα η ομιλία του επίκουρου Καθηγητή Μαρκετινγκ κου Προκόπη Θεοδωρίδη προς τα μέλη του Συνδέσμου για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού. “Η παράθεση των επιστημονικά δομημένων δεξιοτήτων και αδυναμιών της επιχειρηματικότητας του Νομού με την παράλληλη αμφίδρομη επικοινωνία κοινού-ομιλητη προσέδωσαν ακόμα μεγαλύτερο κύρος και ουσία στην όλη διαδικασία” , υπογραμμίζεται.
Ο Σύνδεσμος μέσω του Δ.Σ. του ευχαριστεί τον κ. Θεοδωρίδη για “την παρουσία του αλλά και για την ειλικρινή διάθεση του να μας μεταλαμπαδεύσει μέρος των γνώσεων του και δεσμεύεται για πιο έντονη συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα για θέματα που άπτονται θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος“.

2 3 4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.