Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Νέο Δ.Σ. στον σύλλογο Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας “Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος”

Νέο Δ.Σ. στον σύλλογο Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας “Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος”

geniki-synelefsi

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 ο σύλλογος Ιεροψαλτών  Αιτωλοακαρνανίας  “Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος” πραγματοποίησε την καθιερωμένη γενική συνέλευση.  Συμμετείχαν 43 ιεροψάλτες κ.α. φιλόμουσοι, μέλη του συλλόγου.
Στην αρχή ο πρόεδρος του απερχομένου Δ.Σ. έκανε τον διοικητικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, ενώ ακολούθησε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής περί των οικονομικών.  Άπαντα ενεκρίθησαν ομόφωνα. Τον λόγο έλαβαν κι άλλοι συνάδελφοι για να σχολιάσουν διάφορα ζητήματα.
Για τις αρχαιρεσίες η γενική συνέλευση όρισε ως τριμελή εφορευτική επιτροπή τους κ.κ. Γαμβρούλη Θεμιστοκλή, Κουσαρίδα Ιωάννη και Φούκα Ανδρέα.  Οι υποψήφιοι για το δ.σ. ήταν έξι , ενώ για την ελεγκτική επιτροπή τέσσερις .
Εξελέγησαν κατά σειρά στο νέο διοικητικό συμβούλιο για την διετία 2016-2018 οι: Λεωνίδας Γαρουφαλής, Ανδρέας Αγγελής, Γεώργιος Γαρουφαλής, Αναστάσιος Γοργολίτσας, Δημήτριος Παπακαμμένος.  Αναπληρωματικό μέλος ο Θεόδωρος Βάτσιος.
Στην ελεγκτική επιτροπή, η οποία έχει ισόχρονη θητεία εξελέγησαν κατά σειρά οι: Νικόλαος Νταβράζος, Επαμεινώνδας Γιαννακάς, Σωτήριος Ξυγκάς.  Αναπληρωματικό μέλος ο Δημήτριος Παπαδημητρίου.
Τέλος, χθες Δευτέρα 19-9-2016 συνήλθε το νέο Δ.Σ. για την κατανομή των διακονημάτων, τα οποία έχουν ως εξής:
πρόεδρος Λεωνίδας Γαρουφαλής
– αντιπρόεδρος Ανδρέας Αγγελής
γενικός γραμματέας Δημήτριος Παπακαμμένος
ταμίας Γεώργιος Γαρουφαλής
μέλος Αναστάσιος Γοργολίτσας.
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τον Ανδρέα Αγγελή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.