Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός

foto-sima-1-750x350Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτη Κωστούλα, να αποσυρθεί από τη θέση του προέδρου, ο νέος πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης προχώρησε στη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και σήμερα ανακοινώθηκε η σύνθεσή του, η οποία έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γεράσιμος Μπελεβώνης
Μέλη: Θωμάς Σπύρου (Επιχειρηματίας),Γιώργος Σωτηρόπουλος (Επιχειρηματίας), Κώστας Τάκος (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού), Κώστας Γιωτόπουλος (Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών),Παναγιώτης Καψάλης (Πολιτικός Μηχανικός),Παναγιώτης Στεργίου (Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναιτωλικού).
Εκτός διοικητικού συμβουλίου μένει ο Π.Μπεσίνης γεγονός που προκαλεί εντύπωση καθώς υπηρέτησε εξ΄αρχής στις διοικήσεις Κωστούλα  ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Γ.Σωτηρόπουλος, Κ.Τάκος, Κ.Γιωτόπουλος και Π.Καψάλης.
Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την κατανομή αρμοδιοτήτων και τη χάραξη της γενικότερης πολιτικής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “το νέο Δ.Σ. θα πορευτεί στο δρόμο που χάραξε ο Φώτης Κωστούλας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το καλοκαίρι του 2005 και από τη Γ’ Εθνική τον οδήγησε και τον καθιέρωσε στη Super League. Βαδίζοντας με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, σύμφωνα με τις αρχές του Συλλόγου μας στα 91 χρόνια της πορείας τους. Η παρουσία του ως μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το νέο διοικητικό σχήμα, εγγυάται την ομαλή συνέχιση αυτής της πορείας. Η ταυτόχρονη συστράτευση των φίλων του Παναιτωλικού, θα βοηθήσει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους”.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.