Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Το νέο Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ

Από τη Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εκδόθηκε ανακοίνωση για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ.. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
b-elme-aitoloakarnanias (2)
Συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά από τρεις συνεδριάσεις, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας, σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2017.
Στην τρίτη (3η) και τελευταία συνεδρίαση απείχαν οι εκπρόσωποι της παράταξης της «Συμμετοχής» και κατά συνέπεια τα αξιώματα κατανεμήθηκαν, μετά τις προβλεπόμενες ψηφοφορίες, στις άλλες παρατάξεις.
Επικράτησε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, χωρίς οξύτητες και αντεγκλήσεις, στοιχείο απαραίτητο για τη νέα αγωνιστικότητα του Σωματείου μας, στα νέα αντιεκπαιδευτικά, ψηφισμένα ή αψήφιστα μέτρα.
Οι αγώνες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μαζί με όλους τους συναδέλφους, θα δοθούν σε πολλαπλά επίπεδα και θα εκφράζουν το σύνολο των συναδέλφων. Με ανοικτούς ορίζοντες και Ενωμένοι κερδίζουμε. Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε εγρήγορση και να συμμετέχουν μαζικά στις δράσεις και πρωτοβουλίες της Ένωσής μας. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Γιώργος Κατσίφας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κώστας Κορδάτος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Βαγγέλης Τσούκας
ΤΑΜΙΑΣ : Βασίλης Καραγιάννης
ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Νίκος Αποστολάκης
ΜΕΛΗ : Αντώνης Μίκροβας
Βάσω Ζησιμοπούλου
Ηλίας (Λίνος) Υφαντής
Γιώργος Κομπορόζος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.