Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Νέο γήπεδο για τη Φλωριάδα Βάλτου που διεκδικεί τη άνοδο στη Γ΄Εθνική (βίντεο-φωτό)

IMG_8635 Τις νέες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου του εγκαινίασε την Κυριακή ο Α.Ο. Φλωριάδας.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου από όλους τους οικισμούς της δημοτικής ενότητας Φλωριάδας (Λιάσκοβο, Χρυσοπηγή, Βδέλες, Χρυσορράχη κλπ) του δήμου Αμφιλοχίας.

Τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Απ. Κοιμήση, τον πρόεδρο της Δ.Ε. Φλωριάδας κ. Κ. Μασκλαβάνο, τον πρόεδρο του Α.Ο. Φλωριάδας κ. Θωμά Οικονόμου και τον κ. Μιχάλη Γκαναβία εκ μέρους των παλαιμάχων.

Παρέστησαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Αμφιλοχίας κ.κ. Γ. Αλπός και Κ. Κοπίδης, ο πρώην δήμαρχος Μενιδίου κ. Μάρκος Βασίλας (και οι δύο έπαιξαν με τη φανέλα των παλαιμάχων), εκπρόσωπος της ΕΠΣ Άρτας, ο χορηγός της ομάδας κ. Νίκος Βάνας και πολλοί άλλοι.
Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Ο. Φλωριάδας (που το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαΐου 2018 ρίχνεται στην μάχη των play – offs για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία) και των Παλαιμάχων που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου τα προηγούμενα (λίγα ως…πάρα πολλά!) χρόνια.
Γλυκά και αναψυκτικά προσφέρθηκαν από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Φλωριάδας και Χρυσοπηγής – Ελαιοφύτου.
Καλορίζικο το νέο γήπεδο του Α.Ο Φλωριάδας, που χρειάστηκε πολύ κόπο, χρήματα που έβαλαν από την τσέπη τους οι διοικούντες και ο απλός κόσμος, εθελοντική εργασία και την συμβολή του Δήμου Αμφιλοχίας για να είναι σε κατάσταση να εγκαινιαστεί σήμερα.
Μένουν ακόμα πολλά να γίνουν, όπως για παράδειγμα οι κερκίδες.
Σίγουρα όμως η μέχρι τώρα πρόοδος προδικάζει σχεδόν την επιτυχή ολοκλήρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα του συνόλου των εργασιών και την παράδοση του γηπέδου στον Α.Ο. Φλωριάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική!

sociologyalert.blogspot.gr

Αγιασμός
Χαιρετιμοί επισήμων και κόψιμο κορδέλας

 Φιλικός αγώνας ΑΟ Φλωριάδας – Παλαιμάχων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.