Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας

Για εποχή που τελειώνει με οδύνη και την εκτίμηση πως οι πολίτες θα διώξουν την κυβέρνηση «όπως της αξίζει», εξέφρασε στην ομιλία του για τα 44χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ «για εμάς οι εκλογές που έρχονται είναι πράγματι σύγκρουση δύο κόσμων. Η Ελλάδα της παραγωγής της εξωστρέφειας από τη μία και η Ελλάδα της αυταπάτης και του ψέματος από την άλλη», είπε και επισήμανε ότι από την ίδρυση της η ΝΔ αντιτάχθηκε στις ταξικές εκδοχές της κοινωνίας και της ιδεολογικές ετικέτες.

«Η ΝΔ θα υπηρετεί πάντα τα αληθινά συμφέροντα του έθνους. Η γραμμή του δικού μας ορίζοντα είναι το κοινό μέλλον όλων των Ελλήνων», είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή σε όσους νιώθουν ξεχασμένοι. Να δώσουμε ελπίδα σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα κόσμο που αλλάζει ταχύτατα».

Όπως υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν συγκινείται από λυρικές αναφορές «για επιστροφή σε μία Ιθάκη που δεν υπάρχει πια. Γιατί δεν μπορούμε ούτε πρέπει να γυρίσουμε στο χθες. Συντηρούμε από την παράδοση μας μόνο όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα».

«Είμαστε η παράταξη που θεμελίωσε την αρτιότερη δημοκρατία στην ιστορία της Ελλάδος, που επούλωσε την ιστορική πληγή του πολιτειακού ζητήματος» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας «είμαστε η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην τροχιά της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας γεωπολιτική σταθερότητα και οικονομική ευημερία. Είμαστε η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη, κόντρα στον λαϊκισμό που γέννησε η κρίση».

«Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα. Δεν πιστεύω σε ένα πατερναλιστικό κράτος που απλά προσφέρει μια αυταπάτη προστασίας» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με πανηγυρικό τόνο ανέφερε «αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατίαγια να αλλάξουμε την Ελλάδα».

«Σήμερα οι Δημοκρατίες δεν συντρίβονται με τανκς, αλλά διαβρώνονται σιγά σιγά από το σαράκι του λαϊκισμού αλλά κυρίως από τον ιό της απάθειας και της αδιαφορίας»

Ο κ. Μητσοτάκης επέκρινε ιδιαίτερα τη σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: «Κυβέρνησαν με ψέμα και δημαγωγία, πληγώνοντας τη λειτουργία της δημοκρατίας και με στόχο να αλλοιώσουν την ορθολογική κρίση των πολιτών. Είναι μια εποχή που τελειώνει με οδύνη και δυστυχώς, με τη σιωπηλή παραίτηση των Ελλήνων. Οι πολίτες θα τους διώξουν όπως τους αξίζει, πολιτικά ηττημένους και ηθικά απαξιωμένους», υπογράμμισε.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το νέο της σήμα

Στόχος του είναι να καλύψει εκτός από τις παραδοσιακές ανάγκες ενός κόμματος και τις σύγχρονες απαιτήσεις που υπάρχουν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Anonimos

  Το ειδαμε….. Δεν μας αρέσει!!!! Ποιό καλό το παλιό εχει αλλη χαρη. Να αλλαζαν και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τόσο ευκολα οπως τα σηματα τι καλά θα ηταν σημερα η Ελλαδα!!!!

 2. tri

  Αλλάξανε σήμα θα αλλάξουν και ΑΦΜ….200 € εκ χρωστουμενα….ξέρουν αυτοί

 3. Ανώνυμος

  »ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΟΣΟ ΚΙ΄ΑΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ΄΄CHRISTOS

 4. Anonimos

  Ούτε ευφάνταστο είναι, ούτε καν πρωτότυπο δεν είναι.
  Αποτελεί κακή αντιγραφή του σήματος της Adobe.
  Προφανώς ο εμπνευστής του, το εμπνεύστηκε αφού είδε το σήμα της Adobe.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.