Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Νέοι και τοπική αυτοδιοίκηση- ο Κώστας Σαράκης υποψήφιος με τον Γ. Παπαναστασίου

Η τάση για ενασχόληση νέων ηλικιακά ανθρώπων στα κοινά σε ότι αφορά τον δήμο Αγρινίου είναι σε αυτή την εκλογική περίοδο πιο μεγάλη από κάθε προηγούμενη, ίσως, φορά.

Και αυτό είναι βέβαια μόνο θετικό για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Αγρινιώτη Κώστα Σαράκη, που πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη του δημάρχου Αγρινίου και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου, Γιώργου Παπαναστασίου.

Ο Κώστας Σαράκης είναι 36 ετών και γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, πράγμα που έχει βέβαια να κάνει με το επάγγελμά του. Ο 36χρονος υποψήφιος ασχολείται με τον χώρο της εστίασης του Αγρινίου τα τελευταία 15 χρόνια και είναι ιδιοκτήτης του cafe- bar Box που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ηλία Ηλιού στο κέντρο του Αγρινίου.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία από τις καλές υποψηφιότητες και τα δυνατά «χαρτιά» του ψηφοδελτίου Παπαναστασίου για τις εκλογές του Μαϊου…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. O ΘΕΟΣ

    Αφου ασχολουνται με τον χωρο της εστιασης και ειναι και ιδιοκτητες καφε νομιζω οτι με τοσο μπουρδολογια που ακουνε στα μαγαζια τους μια ενασχοληση με τα κοινα την εχουν!Ριξτε και αλλο σανο στο ποπολο του αρεσει….Οτι οι πολιτες ιδιο και οι αρχοντες.Περαστικα…

  2. Δημήτρης

    Φοβερη υποψηφιότητα.
    Μονό καλαμπαλικης ρεερ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.