Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για την Πρωτομαγιά: Δε θα τους αφήσουμε να δημιουργήσουν πάλι ένα εργασιακό μεσαίωνα

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για την Πρωτομαγιά: Δε θα τους αφήσουμε να δημιουργήσουν πάλι ένα εργασιακό μεσαίωνα

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η φετινή πρωτομαγιά βρίσκει την ανθρωπότητα σε κατάσταση παγκόσμιας πανδημίας και οικονομικής ύφεσης. H χώρα μας λίγο αφότου βγήκε από τη δίνη μιας ισχυρής οικονομικής κρίσης που οδήγησε πολλούς νέους στη μετανάστευση, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή κρίση που δοκιμάζει όχι μόνο τις αντοχές της οικονομίας άλλα και της κοινωνίας μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, σε ρόλο εκπροσώπου των οικονομικών ολιγαρχών, με τις επιλογές της βυθίζει τη χώρα σε μια βαθύτερη ύφεση από την αναμενόμενη. Πλέον βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, το βλέπουμε να εκτυλίσσεται ξανά μπροστά μας, τα εργασιακά δικαιώματα καταρρέουν και την ίδια ώρα η χώρα βυθίζεται ξανά στη χρεοκοπία. Βλέπουμε ξανά το κράτος της διαφθοράς, της διαπλοκής και της αρπαχτής με τους “άριστους” σε ρόλο Δερβέν Αγά να βλέπουν τη πανδημία σαν ευκαιρία για να κερδοσκοπήσουν.

Δε θα τους αφήσουμε να δημιουργήσουν πάλι ένα εργασιακό μεσαίωνα και να διαλύσουν το κοινωνικό κράτος.

Εμείς, οι απόγονοι των απεργών καπνεργατών των αιματοβαμμένων αγώνων μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά δεν υπομένουμε σπίτι.

Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά!

Γραφείο Τύπου – Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.

(Φώτο: κηδεία των Θεμιστοκλή Καρανικόλα και Βασιλικής Γεωργαντζέλη. Τραβηγμένη στην συμβολή των οδών Παπαστράτου, Μπότσαρη και Σουλίου)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης

    Εσείς που κυβερνήσατε 4,5 χρόνια τσακίσατε, συντρίψατε την οικονομική ολιγαρχία της χώρας!Φωτεινό παράδειγμα ο φόρος που θα επέβαλε η κυβέρνηση των ψευτοααριστερών στους εφοπλιστές το 2015 και τόσα άλλα!Ευτυχώς σας κατάλαβε ο λαός, τα φούμαρα τελείωσαν γρήγορα!Αλλά μυαλό δεν βάζετε, ακόμα βλάκες ψάχνετε!Σας έμειναν οι συμβολισμοί και οι παρωχημένες θεωρίες σας!Καληνύχτα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.