Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καμία προσβολή από την παρέλαση αλά Μόντι Πάιθον!

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καμία προσβολή από την παρέλαση αλά Μόντι Πάιθον!

«Ηταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης» αναφέρει σε μήνυμα της η οργάνωση

Στο πλευρό των κοριτσιών που επέλεξαν να μιμηθούν τους Μόντι Πάιθον, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια τάχθηκε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στα social media.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η ενέργεια των δέκα κοριτσιών αναφέρει μάλιστα ότι δεν υπήρξε καμία προσβολή από την ενέργειά τους και ζητά μάλιστα και την κατάργηση των παρελάσεων στρατιωτικού τύπου. Αναλυτικά η ανάρτησή της αναφέρει:

Δεν υπάρχει καμία προσβολή. Οι στρατιωτικού τύπου παρελάσεις αποτελούν μία αναχρονιστική παράδοση, που πρέπει να καταργηθεί. Στο βαθμό όμως που γίνονται, θα πρέπει να μας θυμίζουν τους αγώνες για την Δημοκρατία, την Ελευθερία, για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΓΑ

    Πάντως τέτοια χάπενινκς δεν συνέβαιναν με την ακροαριστεροδεξιά κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    ΓΑ@ ούτε και στους «σοσιαλιστικούς παραδείσους» που μέρα-νύχτα λιβανίζουν συνέβαιναν, γιατί θα έτρωγαν από μια σφαίρα στο κεφάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.