Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Νέος Αμφίλοχος αποχαιρετά έναν εκ των παλιότερων φιλάθλων του

Ο Νέος Αμφίλοχος αποχαιρετά έναν εκ των παλιότερων φιλάθλων του

Ο Νέος Αμφίλοχος αποχαιρετά έναν εκ των παλαιότερων και αγνότερων φιλάθλων του, τον Ηλία Ντούβαλη που έφυγε απο τη ζωή. Αναφέρει η ανάρτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας: 

“Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Ντούβαλης, ένας εκ των παλαιοτέρων φιλάθλων του Αμφιλόχου. Ο μπάρμπα Ηλίας, όπως ήταν πιο γνωστός, σύμφωνα με το βιβλίο του Παναγιώτη Ε. Τριανταφύλλη:

«Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος μία πόλη, ένας θρύλος» ήταν από τους μοναδικούς φιλάθλους της ομάδας που βραβεύθηκε εν έτει 1984 από την Διοίκηση του Αμφιλόχου για τα αγνά και φίλαθλα αισθήματά του:

«Στα αξιοσημείωτα της χρονιάς αυτής είναι η πρωτοποριακή για την εποχή, βράβευση από την διοίκηση της ομάδας, ενός σπουδαίου φιλάθλου. Με την υπ΄ αρίθμ. 7/1984 από 24/7/84 απόφασή του, το Δ.Σ. της ομάδας ανακηρύσσει ως τον πιο πιστό και καλό φίλαθλο του Αμφιλόχου, τον Ντούβαλη Ηλία, που συγχαίρει για την συμπαράστασή του προς την ομάδα, για την ανελλιπή παρακολούθηση των αγώνων και των προπονήσεων του συλλόγου, ως επίσης και τα αγνά φίλαθλα αισθήματά του». Ο Νέος Αμφίλοχος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.