Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Δεν κατεβαίνει στη Γ’ Εθνική ο Νέος Αμφίλοχος

Δεν κατεβαίνει στη Γ’ Εθνική ο Νέος Αμφίλοχος

 Ήταν ελπιδοφόρα αλλά αποδείχτηκε βραχύβια η παρουσία του Νέου Αμφίλοχου στην Γ’ Εθνική.

Ο Πρόεδρος της ομάδας  Μάρκος Φουρλάνης ανακοίνωσε στο φίλαθλο κοινό της ευρύτερης περιοχής της Αμφιλοχίας, πως λόγω των ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2018-2019.

Σημειώνει ο κ. Φουρλάνης πως μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά την διενέργεια τριών γενικών συνελεύσεων, έγιναν προσπάθειες ώστε να πλαισιωθεί η ομάδα και από άλλους διοικητικούς παράγοντες που θα συνεισέφεραν οικονομικά στο πολυδάπανο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, χωρίς βέβαια οι προσπάθειες αυτές να αποφέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η Διοίκηση της ομάδας ωστόσο αναφέρει πως παραμένει στο πλευρό της ομάδας, με την λειτουργία και φέτος της ακαδημίας ποδοσφαίρου σε αρκετά υψηλό επίπεδο που αποτελεί το μέλλον του Αμφιλοχιώτικου ποδοσφαίρου, η οποία θα συμμετάσχει κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας.

Ξεκινάμ  την φετινή χρονιά με την πρώτη   συνάντηση την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο καλώντας  «νέους παράγοντες οι οποίοι θα συνεισφέρουν ηθικά και οικονομικά στην προσπάθειά της, ώστε να συμμετάσχει ο Σύλλογος του Νέου Αμφιλώχου στο μεθεπόμενο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας της περιόδου 2019-2020, μετά από την φετινή, δυσάρεστη για όλους μας ανάπαυλα».

«Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους και τα μέλη μας, να σταθούν κοντά στην προσπάθεια επανεκκίνησης του Συλλόγου, που κατά βάση θα στηρίζεται σε ντόπιους αθλητές οι αγώνες του οποίου θα αποτελέσουν και πάλι την χαρά και την γιορτή του Σαββατοκύριακου για την πόλη μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.