Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Νέος αντιδήμαρχος Ξηρομέρου ο Φίλιππος Σαμαλέκος

Νέος αντιδήμαρχος Ξηρομέρου ο Φίλιππος Σαμαλέκος

Ο Φίλιππος Σαμαλέκος ,από την Παλαιομάνινα, θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου αναλαμβάνοντας τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Κώστα Λαΐνά που αποχωρεί.

Εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη  αλλά και της παράταξης της πλειοψηφίας, στη λογική του να δοθούν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα της παράταξης να δείξουν την αξία τους, μέσα από παραγωγή έργου και καλύτερης αντιμετώπισης κάποιων προβλημάτων.

Ο νέος αντιδήμαρχος είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με σπουδές ως Ναυπηγός – Μηχανολόγος Μηχανικός, με βιογραφικό εργασίας ως ερευνητής Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, στον ιδιωτικό τομέα ως Επιθεωρητής Εμπορικών Πλοίων στον Ελληνικό Νηογνώμονα και τη περίοδο 2007-2008, ως διευθυντής λειτουργίας του λιμένα Πλατυγιαλίου της ΝΑΒΙΠΕ.

Παράλληλα σύμφωνα και με ανάρτηση του Προέδρου Τ.Κ. Αγράμπελου Δημήτρη Τάγκα έγινε συνάντηση με τον νέο Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Φίλιππο Σαμαλέκο και τους Προέδρους Τ.Κ. Παλαιομάννινας κ. Σπύρο Ζώγα, Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου κ. Δημήτρη Χολέβα και Τ.Κ. Αγραμπέλου κ. Δημήτρη Τάγκα για διάφορα θέματα που αφορούν τα χωριά με την φωτογραφία να συνοδεύει την σχετική ανάρτηση.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.