Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Νέος εξειδικευμένος νεφρολόγος στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του “Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου”

Νέος εξειδικευμένος νεφρολόγος στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του “Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου”


monada-nefrou-ypokrateio
Το «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ιατρό Νεφρολόγο κ. Παναγιώτη Χονδρογιάννη.

Ο κ. Χονδρογιάννης έχει  εργαστεί  σε νοσοκομεία του ΕΣΥ  και σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού όπως τα  QUEEN ALEXANDRA HOSPITAL PORTSMOUTH και NOTTINGHAM CITY  ΗOSPITALτης Αγγλίας διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην επεμβατική νεφρολογία.

hondrogianis-ypokrateioΟ νέος Ιατρός  προστίθεται στο ήδη υπάρχον ιατρικό δυναμικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Κλινικής, με την Ιατρό Νεφρολόγο   Γεωργία Χατζηγεωργίου και τη Γενική Ιατρό Σπυριδούλα Σιδέρη.

Ο κ. Χονδρογιάννης, ως νέος   Επιστημονικός Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και του Νεφρολογικού τμήματος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ,  θα παρέχει στο εξής τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του από τα πρώτα κιόλας στάδια της Νεφρικής Νόσου. Ειδικότερα εξ ΄ αυτών σπουδαιότερες είναι :

  • Τοποθέτηση μόνιμου σφαγητιδικού καθετήρα αιμοκάθαρσης στις πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ. Τα έξοδα της άνω επέμβασης καλύπτονται αποκλειστικά από την κλινική μας.
  • Βιοψία νεφρού
  • Αφαίρεση μόνιμων καθετήρων αιμοκάθαρσης
  • Διάγνωση και αντιμετώπιση Χρόνιας Νεφρικής Νόσου
  • Υπερτασική και Διαβητική Νεφροπάθεια
  • Προμεταμοσχευτικός έλεγχος
  • Παρακολούθηση νεφροπαθών σε περιτοναϊκή κάθαρση
  • Διάγνωση και αντιμετώπιση σπειραματοπαθειών.

Η κλινική, εκτός όμως των παραπάνω υπηρεσιών που προσφέρει ο Ιατρός μας, προχωρά και σε μια σειρά μοναδικών παροχών προς κάθε συμπολίτη μας που φιλοξενείται σε αυτήν αλλά και προς την οικογένειά του με γνώμονα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας.

Αρχικά, αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες για αιμοκάθαρση, οποιαδήποτε στιγμή κριθεί αναγκαίο, παρέχεται η δυνατότητα έκτακτης συνεδρίας όλο το 24ωρο συμπεριλαμβανομένων  και των Κυριακών.

Διαθέτοντας δύο ασθενοφόρα σε πλήρη ετοιμότητα και την κλινική να λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο με όλα τα τμήματά της (Νεφρολογικό, Παθολογικό, Καρδιολογικό, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Χειρουργικό, Ορθοπεδικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό)  δίνεται η δυνατότητα στον συμπολίτη  μας  να νιώσει την απαραίτητη ασφάλεια για οτιδήποτε συμβεί στην υγεία του χωρίς οικονομικό κόστος,  αφαιρώντας πλήρως το πρόβλημα της μεταφοράς του σε δευτεροβάθμια δημόσια ή ιδιωτική νοσοκομειακή δομή αφού η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού βρίσκεται εντός της πολυδύναμης Κλινικής.     Η νοσηλεία σε μονόκλινο lux δωμάτιο της Κλινικής  παρέχεται δωρεάν, όσο διάστημα και αν απαιτείται, για την αποκατάσταση του προβλήματος υγείας  που προέκυψε.

Παράλληλα, λειτουργεί καθημερινά, εξωτερικό Νεφρολογικό Ιατρείο, για την εξέταση των ασθενών από τον Διευθυντή-Νεφρολόγο της Μονάδας μας.

Επιπλέον, η Κλινική μας συνεργάζεται και με έμπειρους αγγειοχειρούργους για την άμεση επίλυση των αγγειακών προσπελάσεων όταν απαιτείται.

Σημειωτέον, τέλος, πως η κλινική έχει θεσπίσει την κάρτα υγείας της οικογένειας του νεφροπαθή Με την συγκεκριμένη κάρτα υγείας του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου, σε περίπτωση νοσηλείας με βιβλιάριο του ΕΟΠΥΥ οποιουδήποτε μέλους  της οικογένειας του (γονείς, σύζυγος, παιδιά (από 18 ετών και άνω), η νοσηλεία σε οποιοδήποτε τμήμα της Κλινικής μας παρέχεται δωρεάν.

Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν η διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων (μικροβιολογικές εξετάσεις, μαγνητική, αξονική κτλ.) με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.

Ο νέος επιστημονικός διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Κλινικής, διατηρεί ιατρείο Νεφρολογίας και Υπέρτασης στην οδό Μπαϊμπά και Γρίβα 15 (3ος όροφος).

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο λόγω συνταξιοδότησης, Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού , Ιατρό Νεφρολόγο κ. Αθανάσιο Καραμπάτσο, ο οποίος με την πολύχρονη εμπειρία και την άρτια επιστημονική του κατάρτιση προσέφερε τα μέγιστα στη μέχρι σήμερα άριστη λειτουργία της Μονάδας.

Τηλ επικοινωνίας : 6938862321 – 6974719739 -2641047721

email :pchros@gmail.comippokrateio.clinic@gmail.com

www.ippokrateio.gr

Υπεύθυνος Τμήματος : Στρανομίτης Ιωάννης

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΙΑΜΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.