Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Νέος «πονοκέφαλος» για την Αστυνομία του Αγρινίου από την αρπαγή αυτόματου πωλητή καυσίμων

Νέο «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου προκαλεί η κλοπή αυτόματου πωλητή καυσίμων (του πρώτου που τοποθετήθηκε στην πόλη) σε πρατήριο η οποία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Οι άγνωστοι δράστες  ξήλωσαν το μηχάνημα στο πρατήριο  του Κ.Παγκαλίδη στην οδό Αργυροκάστρου και Καποδίστρια στον  Άγιο Κωνσταντίνο.

Κινήθηκαν με κλεμμένο αγροτικό όχημα το οποίο άρπαξαν από την περιοχή του πάρκου του Αγρινίου και μετά την κλοπή το εγκατέλειψαν στο Νεοχώρι των Οινιάδων.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενεργεί πλέον την προανάκριση για την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία τόσο στο πρατήριο όσο και στο όχημα που εγκατέλειψαν οι δράστες.

Οι έρευνες ωστόσο στρέφονται προς τη σπείρα που εμπλέκεται σε τρεις ακόμη παρόμοιες περιπτώσεις, όπως η αρπαγή του ΑΤΜ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, το ξήλωμα αυτόματου πωλητή από πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κεφαλόβρυσο αλλά και η διάρρηξη σε σουπερ μάρκετ στον Αστακό όπου οι δράστες επιχείρησαν να ξηλώσουν ΑΤΜ.

Οι ενδείξεις κατατείνουν στη δράση σπείρας τεσσάρων-πέντε ατόμων που έχουν ως ορμητήριο την περιοχή των Οινιάδων-Αιτωλικού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.