Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

“Πονοκέφαλος” για Γαλούνη η αντίδραση Πανταζή για τη διαγραφή Σόμπολου

apostolis-pantazis dfgsbgsdgfhsdfa_660x400 Σοβαρά φαίνεται πως είναι τα προβλήματα στην παράταξη του δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη. Η παράταξη χθες συνεδρίασε και αποφάσισε (ομόφωνα οι 13 παρόντες) τη διαγραφή του συμβούλου Απ.Σόμπολου. Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο σύμβουλος Αποστόλης Πανταζής. Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Γαλούνη η απουσία ήταν δικαιολογημένη. Ωστόσο όπως προκύπτει ο κ. Πανταζής (ως γνωστόν είναι ο ισχυρός άνδρας του Αίολου και πρόσωπο με κομβικό ρόλο στην εκλογή Γαλούνη), ενοχλήθηκε από την απόφαση και τους χειρισμούς της διαγραφής Σόμπουλου και τη σχολιάζει με την ακόλουθη τοποθέτηση:

Εκπλήσσομαι με όσα συμβαίνουν. Διαφωνώ με την διαγραφή του συμπατριώτη και συναδέλφου κυρίου Αποστόλη Σόμπολου. Ο κος Σόμπολος έδωσε και αυτός τον δικό του αγώνα όπως όλοι μας για να εκλεγεί η παράταξη, είναι το λιγότερο άδικο να διαγράφεται επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψή του και να διαφωνήσει σε ένα θέμα το οποίο ενδεχομένως είναι αντίθετο των απόψεων του.
Παράλληλα εκφράζω τη πικρία μου διότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να με ενημερώσει, ούτε καν τηλεφωνικώς, παρά μόνο έλαβα την είδηση μεσω των blogs, καταλαβαίνετε αυτό με βάζει σε σοβαρές σκέψεις.
Είμαι στυλοβάτης της παράταξης εκλεγμένος με 1,708 ψήφους, το να με αγνοούν με εξοργίζει. δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν θα το επιστρέψω τώρα.
Ζητώ από τον αρχηγό και την παράταξη την άμεση επανεξέταση του θέματος.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.