Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Nέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Φώτης Τσόλκας

Nέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Φώτης Τσόλκας
Οι δύο υποψήφιοι Φ.Τσόλκας (αριστερά) και Τάσος Σκαρμούτσος (δεξιά) με τον πρόεδρο της εφορευτικής Γ.Πολίτη (μέσον) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Οι δύο υποψήφιοι Φώτης Τσόλκας (αριστερά) και Τάσος Σκαρμούτσος (δεξιά) με τον πρόεδρο της εφορευτικής Σπύρο Πολίτη (μέσον) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Nέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη ο Φώτης Τσόλκας. Έλαβε 68 ψήφους έναντι 57 του έτερου υποψηφίου Τάσου Σκαρμούτσου.
Η ψηφοφορία , που έλαβε χώρα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, στην οποία συμμετείχε ειδικό εκλεκτορικό σώμα ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι και η καταμέτρηση πριν λίγα λεπτά. Ψήφισαν 125 άτομα από τα 136 που είχαν τη δυνατότητα να το πράξουν.
Ο Τ. Σκαρμούτσος  θα συμμετάσχει στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή ως μέλος καθώς έλαβε ποσοστό άνω του 40%.
Ο Φώτης Τσόλκας είναι 35 ετών, μόνιμος κάτοικος Αγρινίου. Σπούδασε στο Τ Ε Ι Ηπείρου στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας απ’ όπου έλαβε το πτυχίο του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής.
Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό («Γεωργία και Περιβάλλον») στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Περιβάλλοντος .
Δραστηριοποιήθηκε σε όλες τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας (ΜΑ.ΚΙ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Ο.Ν.ΝΕ.Δ, και ΔΗΜ. Τ.Ο Αγρινίου στην οποία διετέλεσε πρόεδρος).

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Φάνης

    Ξεφτιλίστηκε ο Καραπάνος.Συγχαρητήρια από Μεσολόγγι στο νέο πρόεδρο που είχε πολλούς υποστηρικτές στην περιοχή μας

  2. Κώστας Βαλασίδης

    Ένσημα έχει;
    Έχει δουλέψει πουθενά;
    Μακαρόνια ξέρει να βράσει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.