Δευτέρα, Νοέμβριος 18, 2019

Νέος Θέρμιος Απόλλων- Ναυπακτιακός Αστέρας: ο “τελικός” να είναι γιορτή!

201 Τα Δ.Σ. του Νέου Θέρμιου Απόλλων και του Ναυπακτιακού Αστέρα εξέδωσαν ανακοίνωση που εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη σύσκεψη ενόψει του αυριανού αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Καλούν τους φιλάθλους να συμμετέχουν «μαζικά χωρίς ακρότητες και φανατισμό, να κάνουν γιορτή το παιχνίδι που θα αναδείξει τον πρωταθλητή και να αποδείξουμε όλοι μαζί οτι το ποδόσφαιρο ενώνει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τα Δ.Σ. των Νέου Θέρμιου Απόλλων και Ναυπακτιακού Αστέρα χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας για την διεξαγωγή συνάντησης-σύσκεψης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του σημαντικού μεταξύ μας αγώνα την Κυριακή 24 Απριλίου, ο οποίος θα κρίνει τον πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Στην συνάντηση-σύσκεψη που θα λάβει χώρα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θέρμου και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των σωματείων μας και της διοργανώτριας Αρχής, Οι παρατηρητές του αγώνα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θέρμου κ. Αντωνίου (τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει), θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα (προσέλευση και αναχώρηση ομάδων και φιλάθλων από το Δημοτικό γήπεδο Θέρμου).
Ως Δ.Σ. των διαγωνιζόμενων σωματείων καλούμε τους φιλάθλους να συμμετέχουν μαζικά χωρίς ακρότητες και φανατισμό, να κάνουν γιορτή το παιχνίδι που θα αναδείξει τον πρωταθλητή και να αποδείξουμε όλοι μαζί οτι το ποδόσφαιρο ενώνει.
Το Δ.Σ. Νέου Θέρμιου Απόλλων
Το Δ.Σ. Ναυπακτιακού Αστέρα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.