Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Koρυφώνεται η αγωνία για τoν 61χρονο Αγρινιώτη που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος

Koρυφώνεται η αγωνία για τoν  61χρονο Αγρινιώτη που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος
 

Koρυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 61χρονου Αναστάσιου Πρέμου από το Αγρίνιο που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος έχοντας δώσει για τελευταία φορά σημεία ζωής την 8η Νοεμβρίου. Άκαρπες προς το παρόν απέβησαν οι έρευνες στις οποίες συμμετέχει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους, το Λιμενικό Τμήμα Δάφνης και η Πυροσβεστική Καρυών.

Στη «γραμμή ζωής» μάλιστα αναρτήθηκε ειδοποίηση Silver Alert για τον 61χρονο. «Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Αγίου Όρους. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρεται .

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr , μετά από μια περίοδο ψυχολογικής φόρτισης ο Αναστάσιος Πρέμος , πατέρας ενός παιδιού, αποφάσισε να πάει στο Άγιο Όρος και από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.
Έφτασε στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με το αυτοκίνητο του στις 4 Νοεμβρίου, το στάθμευσε στον χώρο του «Ξενία» και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο «Ακρογιάλι». Στο Άγιο Όρος εισήλθε τρεις μέρες αργότερα και τελευταία φορά τον είδαν την Πέμπτη 8 του μήνα.Μοναχός που αντιλήφθηκε την απουσία του ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο σάκος του εντοπίστηκε στο κελί που φιλοξενούνταν. Σε απόσταση περίπου πεντακοσίων μέτρων από τον λιμένα της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος βρέθηκαν πάνω σε βράχο τα ρούχα που φορούσε , το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το διαμονητήριο του. Για το λόγο αυτό έρευνες πραγματοποιούνται και από το Λιμενικό.
Ο αγνοούμενος συνταξιούχος της ΔΕΗ , έχει ύψος 1.70, είναι αδύνατος και έχει τατουάζ στο μπράτσο με το όνομα του γιου του ( Κων/νος) και τατουάζ στον αντίχειρα με ένα ερωτηματικό και μια τελεία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.