Δευτέρα, Ιούλιος 22, 2019

Νικητές και στο Ionian Glory οι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου

ionian-glory-iraklis2-670x405 Σε άλλο ένα μεγάλο event μαχητικών αθλημάτων , στο Ιonian Glory, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου.

Το Ionian Glory είναι μια από της μεγαλύτερες διοργανώσεις με επίλεκτους αγώνες kick boxing και αυτη τη φορά έγινε στο κλειστό στάδιο της πόλης του Πύργου.
Εκεί ο Ηρακλής Αγρινίου συμμετείχε με δυο αθλητές στο main event της βραδιάς.

Οι αθλητές Βασίλειος Μάρρης και Κωνσταντίνος Λιόκαυτος αντιμετώπισαν με όρους Κ1 πολύ δυνατούς αθλητές τους οποίους κατάφεραν και κέρδισαν.

Όπως δηλώνει ο προπονητής τους Γιώργος Καψιμάλης οι νίκες αυτές των αθλητών του έρχονται σε συνέχεια μεγάλων αποτελεσμάτων και διακρίσεων σε επαγγελματικές διοργανώσεις με πλέον  πρόσφατη το open championship ( νίκες Παπουτσή και Λιοκαυτου).

Να αναφέρουμε επίσης οτι ο Ηρακλής και ο προπονητής του Γιώργος Καψιμάλης πέραν των πανελλήνιων και διασυλλογικών αγώνων συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις επαγγελματικές διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα του συλλόγου( kick boxing/ mma / πυγμαχία).

Επίσης ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής του εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους διοργανωτές του Ionian Glory τόσο για το επίπεδο τον αγώνων όσο και για την φιλοξενία.

ionian-glory-iraklis1 ionian-glory-iraklis2-670x405 ionian-glory-iraklis3 ionian-glory-iraklis4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.