Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Nικητής η Αλληλεγγύη!

Nικητής η Αλληλεγγύη!

1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου
8
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου.
Για πέμπτη χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση αγώνων μπάσκετ. Η επιτυχία ωστόσο των προηγούμενων ετών αλλά και η διάθεση περισσότερων ομάδων να συμμετέχουν οδήγησε φέτος στο να μεγαλώσει η εκδήλωση σε τουρνουά μπάσκετ με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων του Αγρινίου. Οι ομάδες αυτές ήταν των αστυνομικών, των πυροσβεστών, των δικηγόρων και των βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου.
Το τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου και έλαβε χώρα την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, από ώρες 17:00 έως 21:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου.
Τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί (3.000 εισιτήρια) εξαντλήθηκαν ενώ συγκεντρώθηκε ποσότητα άνω του ενός τόνου τρόφιμων για την ενίσχυση των σκοπών της εκδήλωσης. Τα τρόφιμα που ήταν μέσης και μικρής διάρκειας αποδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου και στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο. Τις επόμενες μέρες θα δοθούν και τα υπόλοιπα τρόφιμα που είναι μακράς διαρκείας.
Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση του τουρνουά. Προς τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Αγρινίου. Επίσης προς τον Δήμο Αγρινίου και προσωπικά τον Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και αναπληρωτή του Δημάρχου Ν. Γκρίζη ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα των δικηγόρων, διότι έθεσαν την πρωτοβουλία αυτή υπό την αιγίδα του Δήμου, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την επιτυχία της.
Ευχαριστίες επίσης εκφράζονται προς όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που εισέφεραν είτε σε χρήμα είτε σε τρόφιμα είτε σε υλικά για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης αλλά και του σκοπού της και προς τους συμπολίτες που συνέβαλλαν στην εξάντληση των εισιτηρίων. «Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, η προσφορά απ’ το υστέρημα του καθενός, είτε επιχειρηματία είτε απλού πολίτη, αποκτά μεγαλύτερη αξία», υπογραμμίζεται.
Επίσης ευχαριστίες εκφράζονται σε όσους ασχολήθηκαν με την προπώληση των εισιτηρίων, Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Δικηγόρους, Βετεράνους, Ιερείς και προσωπικό των Ιερών ναών της πόλης και όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο δίνοντας παλμό στην εξέδρα και στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών. Προς τον πρόεδρο του Δ.Σ την Π.Ο.ΑΣ.Υ και πρόεδρο της Ε.Α.Σ.Υ.Α Χρ. Μαυραγάνη για την αγορά των τελευταίων 100 εισιτηρίων που είχαν μείνει αδιάθετα. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας και την τηλεόραση του Αχελώου που ήταν χορηγός επικοινωνίας την διοργάνωσης, για την προβολή και την στήριξη της πρωτοβουλίας μας αυτής.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ε για την στήριξη της προσπάθειάς εκφράζεται επίσης στον διοικητή της Α.Δ Ακαρνανίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ Παπαευθυμίου Δημήτρη, στον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Πετράκη Ευστράτιο, στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Υφαντή Λεωνίδα, τον Αρχηγό των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών κ. Αθανασίου Χαρίλαο. «Είναι πολλοί αυτοί που θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε ονομαστικά αλλά στα πλαίσια μια ανακοίνωσης δεν είναι δυνατό να συμπεριληφθούν όλοι. Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου και δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ώστε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της τοπικής διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ταμπακέλης Δημοσθένης
Νικητής στο τουρνουά μπάσκετ αναδείχθηκε η αλληλεγγύη και η προσφορά σον συνάνθρωπο. Οι υπόλοιπες ομάδες κατατάχθηκαν με την εξής σειρά.
1η Νικήτρια κατατάχθηκε η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Αγρινίου. Η εμπειρία έδειξε ότι αποτελεί βασικό παράγοντα στην επιτυχία.
2η Νικήτρια η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου. Το πάθος και η δύναμη τους έφτασε ψηλά, δεν επαρκούσε όμως για την κατάληψη της πρώτης θέσης.
3η Νικήτρια η ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου. Το πείσμα που δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό αλλά και η προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή τους έδωσαν την Τρίτη θέση.
4η Νικήτρια η ομάδα της αστυνομίας. Παρότι η ομάδα αυτή ήταν το φαβορί για τον τελικό, ο αποκλεισμός της απ’ αυτόν επηρέασε την απόδοσή της και στον μικρό τελικό και δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.
Πριν την έναρξη του τελικού τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο αλλά και στην διοργάνωση, λαμβάνοντας αναμνηστική τιμητική πλακέτα οι εξής.
1. Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος
2. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και αναπληρωτής του Δημάρχου κ. Γκρίζης Νικόλαος.
3. Ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας κ. Καλαντζής Κωνσταντίνος
4. Ο Πανοσιολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης.
5. Οι δύο διαιτητές του τουρνουά Σταθόπουλος Ευστάθιος και Διαμαντής Κωνσταντίνος για την εθελοντική συμμετοχή τους σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια.
6. Στην οικογένεια του εκλιπόντος αστυνομικού μαζί με το ποσό που συγκεντρώθηκε θα αποδοθεί επίσης και αναμνηστική πλακέτα.

 

1 2 3 4 5 6 7

spo-tournoua-filantropiko7

spo-tournoua-filantropiko8

spo-tournoua-filantropiko9

spo-tournoua-filantropiko10

spo-tournoua-filantropiko12

spo-tournoua-filantropiko13

spo-tournoua-filantropiko14

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.