Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Νίκος Αλιάγας: Το δύσκολο χειρουργείο που αποκαλύπτει η μητέρα του Χαρούλα – Η άγνωστη ζωή του παρουσιαστή

Νίκος Αλιάγας: Το δύσκολο χειρουργείο που αποκαλύπτει η μητέρα του Χαρούλα – Η άγνωστη ζωή του παρουσιαστή

Η ιστορία του δημοφιλούς παρουσιαστή μέσα από τα μάτια της μητέρας του

Η τρυφερή εξιστόρηση των δυσκολιών που χρειάστηκε να ξεπεράσει ο Νίκος Αλιάγας ήδη από τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του από την ίδια του τη μητέρα βρίσκεται στο επίκεντρο γαλλικού ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί στις 9 Φεβρουαρίου.

Η δυνατή σχέση με την μητέρα του Χαρούλα και τον αγαπημένο του πατέρα Ανδρέα, που πέθανε πριν λίγα χρόνια, είναι γνωστή.

Τώρα, σε αυτό το ντοκιμαντέρ του γαλλικού TMC, μαθαίνουμε ότι ο παρουσιαστής του TF1 χρειάστηκε σε ηλικία μόλις τριών εβδομάδων να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας δυσπλασίας του πεπτικού συστήματος.

“Ευαίσθητος και δυνατός”

Η μητέρα του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική έκδοση του περιοδικού Gala θυμάται πως “ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που έζησε ο γιος ” της. Ταυτόχρονα “ήταν ευαίσθητος και δυνατός”, περιγράφει η Χαρούλα Αλιάγα τον Νίκο και συμπληρώνει “έκανε τα πάντα για να μας ευχαριστήσει”.

Όπως υπογραμμίζει το γαλλικό περιοδικό, η μητέρα του επιλέγει τα επίθετα “ευαίσθητος” και “δυνατός” για να τον περιγράψει ακριβώς επειδή από πολύ νωρίς πάλεψε για τη ζωή του και βγήκε νικητής.

Η χειρουργική επέμβαση τον κράτησε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο. “Υπέφερε πολύ και για πολύ καιρό” λέει η μητέρα του που έζησε την αγωνία του παιδιού της τόσο νωρίς κι έτσι όπως λέει “ήμουν πολύ προστατευτική” αλλά ο Νίκος πάντα “μου έδειχνε πως ήταν δυνατός. Και να η απόδειξη!”, λέει η περήφανη μητέρα.

“Τον ξέρω καλά”

Τόσο η συνέντευξη στο Gala όσο και το ντοκιμαντέρ είναι μια κατάθεση τρυφερών εκμυστηρεύσεων μητέρας προς γιο. “Τον ξέρω καλά”, θα πει η Χαρούλα Αλιάγα. Για να προσθέσει “θα σας φανεί ίσως υπερβολικό αλλά μπορώ να μαντέψω πότε είναι ικανοποιημένος και πότε έχει αγωνία για κάτι”.

“Σαν μητέρα, τα διαισθάνομαι αυτά τα πράγματα. Κι έπειτα, γνωριζόμαστε καλά. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα με σόκαρε”.

“Δεν ξέρω αν είμαστε ένα, αλλά αγαπιόμαστε. Είναι τόσο απλό”, λέει με απέραντη γλυκύτητα και τρυφερότητα η περήφανη μητέρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.