Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Νίκος Νταής: Ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη κατάσταση, κοντά στο Λύκειο του Μύτικα και στο γήπεδο!

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Κοντά στο Λύκειο του Μύτικα και στο γήπεδο
Tου κ. Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου. 
Βρώμα και δυσωδία επικρατεί στον δημόσιο χώρο, κάτωθεν του γηπέδου Μύτικα και κοντά στο Λύκειο! Κυριολεκτικά ο χώρος έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο! «Λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα….». Σκουπίδια, μπάζα και απορρίμματα πάσης φύσεως σε μεγάλο όγκο και έκταση δίπλα από το Λύκειο Μύτικα, που φοιτούν τα νέα παιδιά και δίπλα από το γήπεδο, που αθλείται η νεολαία μας και η ποδοσφαιρική ομάδα του «ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ», που συναντάται και δίνει ποδοσφαιρικούς αγώνες και με άλλες εκτός έδρας ποδοσφαιρικές ομάδες, οπότε οι επισκέπτες και φίλαθλοι απολαμβάνουν ένα ντροπιαστικό θέαμα, που δεν αρμόζει στο Μύτικα!
Έχουμε γίνει κυριολεκτικά ρεζίλι! Σκουπίδια, παπλώματα, στρώματα, παλιοσίδερα, ψόφια ζώα και ότι φανταστεί ο νους του ανθρώπου στο μεγαλείο τους…….. Διερχόμενες από το σημείο αυτό δύο ομογενείς Μυτικιώτισες του εξωτερικού, έμειναν έκπληκτες αντικρίζοντας το απαράδεκτο αυτό θέαμα και την πικρία τους εξέφρασαν με συγκίνηση λέγοντας: «ΝΤΡΟΠΗ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ…»
Απέναντι είναι και τα σπίτια του οικισμού της Παναγούλας και το θέαμα είναι ορατό και από τον διερχόμενο εκεί δρόμο. Πολύ πλησίον είναι και η Ξενοδοχειακή Μονάδα Αδελφών Βασιλάκη «ΚΑΒΟ ΜΥΤΙΚΑΣ», που καταλύουν ντόπιοι και ξένοι τουρίστες. Διεθνής λοιπόν η δυσφήμηση του Μύτικα!
Επίσης πλησίον του Λυκείου είναι και ο δημόσιος χώρος 2000 τ.μ. περίπου, που προορίζεται για την ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, πλημμυρισμένος από αγριόχορτα, πανύψηλα καλάμια κλπ άχρηστα αντικείμενα, στον οποίο χώρο πέρσι είχε σημειωθεί πυρκαγιά που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να τη σβήσει.
Απέναντι από το Λύκειο, στο νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα, η ίδια απαράδεκτη κατάσταση! Στο έλεος του Θεού ο Μύτικας! ΚΡΙΜΑ!
Αφού λοιπόν Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, παραμένει αδιάφορη και έχομε γίνει «ρεζίλι» στα μάτια Ελλήνων και ξένων τουριστών και η απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση απειλεί τόσο την ΥΓΕΙΑ της Μαθητιώσας Νεολαίας και της Αθλούμενης Νεολαίας μας, αλλά και των κατοίκων, ΓΙΑΤΙ το Συμβούλιο του «ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ», το Λύκειο, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Λυκείου, δεν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ προκαλώντας και την ΕΠΕΜΒΑΣΗ και άλλων Υπηρεσιών; Θέλει μεγάλη σκέψη η ενέργεια αυτή; ΟΧΙ!
Θέλει ΘΕΛΗΣΗ, την οποία δυστυχώς δεν βλέπει ο κόσμος μας στο πρόσωπο των ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!
Σεπτέμβριος 18-9-2018
 
Νίκος Θωμά Νταής
σ. Συμβολαιογράφος
Φωτογραφίες αρχείου από την φωτιά στο σημείο στις 9 Ιουνίου 2017.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.