Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Νίκος Βαμβακάς με Χρ. Σταρακά: «Εμείς οι νέοι να γίνουμε τα πρόσωπα της αλλαγής που θέλουμε!»

Είναι ένας από τους νεότερους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στο συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά. «Πολλοί ίσως αυτό το αντιμετωπίζουν ως μειονέκτημα. Εγώ το θεωρώ το μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα», δηλώνει σε μήνυμά του ο Νίκος Βαμβακάς.

Ο ίδιος δηλώνει πως ήρθε η ώρα οι νέοι να γίνουν πρόσωπα της αλλαγής, αυτής της αλλαγής που θέλουν να δουν στον τόπο τους.
«Ως άνθρωπος λοιπόν που αγαπώ το ποδόσφαιρο έμαθα να λειτουργώ μέσα σε ομάδες. Ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση της Χριστίνας Σταρακά και να μην ενταχθώ στην καλύτερη ομάδα που θα σηκώσει το “κύπελλο” αυτών των εκλογών στο Αγρίνιο και μαζί το Αγρίνιο ψηλά!», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Είμαι ένας από τους νεότερους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στο συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά. Πολλοί ίσως αυτό το αντιμετωπίζουν ως μειονέκτημα. Εγώ το θεωρώ το μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα. Έρχομαι από μια γενιά που οι μεγαλύτεροι χαρακτήρισαν «χαμένη», από μια γενιά που συλλέξαμε προσόντα αλλά αυτά δε βρίσκουν πάντοτε αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Ξέρω πως ένας Δήμος δε ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά σίγουρα ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε μια αρχή αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα στα χωριά μας καλύτερα.

Δεν έχω δεσμεύσεις, βάρη ή κολλήματα, είμαι έτοιμος να σηκώσω τα μανίκια μου και να δουλέψω, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα των νέων και την πείρα των παλαιότερων έμπειρων αυτοδιοικητικών για το καλό του τόπου.

Ο λόγος που το τόλμησα να θέσω υποψηφιότητα ήταν γιατί τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μου στην κοινωνία είναι πλέον άμεσα αντιληπτά. «Πέφτεις» πάνω τους από τη στιγμή που θα βγεις από το σπίτι σου. Και δεν έχει να κάνει με την ηλικία αυτό, όσο με την αντίληψη που έχεις ως άνθρωπος για τις λύσεις που πρέπει να δοθούν στα καθημερινά προβλήματα. Δεν σας κρύβω πάντως ότι αυτό που συνέβαλε σημαντικά στην απόφασή μου ήταν η ομάδα και ο επικεφαλής της.

Όσον αφορά τη Δημοτική Ενότητα Στράτου απο την οποία προέρχομαι με προβληματίζει που τα τελευταία χρόνια δεν σχεδιάστηκε και πόσο μάλλον δεν εκτελέστηκε κανένα αναπτυξιακό έργο.
Είναι δυνατόν για παράδειγμα το μεγαλύτερο χωριό της Δ.Ε. Στράτου η Λεπενού με πληθυσμό πάνω απο 2.500 κατοίκους να μην διαθέτει μια παιδική χαρά ;

Επιτρέπεται να έχει ένα παρατημένο γήπεδο την ώρα που υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και έντονο ενδιαφέρον απο τους νέους του χωριού μου για το ποδόσφαιρο;

Ως άνθρωπος λοιπόν που αγαπώ το ποδόσφαιρο έμαθα να λειτουργώ μέσα σε ομάδες. Ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση της Χριστίνας Σταρακά και να μην ενταχθώ στην καλύτερη ομάδα που θα σηκώσει το “κύπελλο” αυτών των εκλογών στο Αγρίνιο και μαζί το Αγρίνιο ψηλά!
Ήρθε η ώρα εμείς οι νέοι να γίνουμε πρόσωπα της αλλαγής, που θέλουμε να δούμε.

Ολο αυτό το διάστημα έχω ένα αίσθημα ικανοποίησης για τον τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, απέναντι σε συνυποψηφίους των άλλων παρατάξεων. Δεν ξέρω αν είμαστε οι καλύτεροι, ξέρω ότι είμαστε οι περισσότεροι νέοι κι έχουμε όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στον τόπο. Με αυτή την πεποίθηση συνεχίζουμε!

Σε αυτό το ταξίδι σας θέλω κοντά μου.
Με εκτίμηση
Νίκος Βαμβακάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου
Δ.Ε. Στράτου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.