Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Νίκος Χολέβας: «Μπορούμε να κάνουμε πράγματα και με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Αγρινίου»

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Αγρινίου, Νίκος Χολέβας, με δηλώσεις του συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ για τη νίκη της κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και ευχήθηκε να πετύχει στο τέλος τον στόχο της ανόδου στην Α2.

Ο κ. Χολέβας συνεχάρη και την ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Αγρινίου η οποία πέτυχε φέτος την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

«Υποσχόμαστε στους φιλάθλους του Αγρινίου ότι θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει και σε αυτή την κατηγορία. Έχουμε βλέψεις και φιλοδοξίες να βοηθήσουμε πολύ και την ποδοσφαιρική ομάδα».

Σε ερώτηση για τους στόχους του ΑΟ στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και αν μπορεί να καταξιωθεί σε αυτή ή θα χρειαστούν περισσότερα χρήματα:

«Εμείς φέτος πήραμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρέπει να μιλήσουμε και με τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ και να το σχεδιάσουμε μαζί. Είμαι χρόνια παράγοντας και πιστεύω ότι από την πλευρά της ομάδας του ποδοσφαίρου μπορούμε να κάνουμε πράγματα.

Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο και θέλω πάντα η ομάδα να είναι ψηλά».

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του και μπασκετικό πλέον, έχοντας παρακολουθήσει πολλά από τα παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ φέτος:

«Το Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο μπάσκετ. Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται κέρδισε και εμένα από την ώρα που ήρθα στον σύλλογο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.