Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Η NOΔΕ καλεί σε στήριξη της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων

Η NOΔΕ  καλεί σε στήριξη της  Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων

dikio_1
Την προσεχή Κυριακή 11/12/2016 θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΟΕΕ). «Πρέπει οι φωνές των Οικονομολόγων να ενωθούν και να δώσουν ένα δυνατό Παρών στις εκλογές στηρίζοντας τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗΚΙΟ)», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τη προσεχή Κυριακή 11/12/2016 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΟΕΕ).
Πρόκειται ίσως για το πλέον καταλυτικό φορέα που έχει αντίκρισμα στο κοινωνικό ιστό της χώρας με τις παρεμβάσεις του, ενώνοντας δε τη φωνή του με όλους τους επιστημονικούς φορείς σε θέματα όπως η Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση όπου έγκαιρα διαπιστώθηκε πως η συνεχής απομείωση του εισοδήματος των ελευθέρων επαγγελματιών θα έχει άμεσα αρνητικό πρόσημο στη καταβολή των ασφαλιστικών και φορολογικών τους υποχρεώσεων. Επιπλέον υπήρξε συντονισμένη δράση μέσα απο επίσημες διαβουλέυσεις και εισηγήσεις για την ανάγκη αναδιάρθωσης του παραγωγικού μοντέλου της χώρας αλλά και ενέργειες για τη καταπολέμηση τόσο της φοροαποφυγής όσο και της εισφοροδιαφυγής αλλά και των πτυχών της παραοικονομίας.
Η τόσο κρίσιμη περίοδος που διέρχεται η χώρα απαιτεί ένα ισχυρό Οικονομικό Επιμελητήριο, δραστήριο και αποτελεσματικό. Πρέπει οι φωνές των Οικονομολόγων να ενωθούν και να δώσουν ένα δυνατό Παρών στις εκλογές στηρίζοντας τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗΚΙΟ), ο συνδυασμός ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές του 2013 αναδείχθηκε πρώτη δύναμη έχοντας ως βασική επιδίωξη τη προάσπιση και την εκπροσώπηση όλων των Οικονομολόγων της χώρας κατοχυρώνοντας τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.
Η προσεχής Κυριακή 11/12/16 θα είναι μεγάλη γιορτή των Οικονομολόγων όπου η ΔΗΚΙΟ θα είναι και πάλι η πρώτη δύναμη θέτοντας τους στόχους ακόμη πιο ψηλά.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.