Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Νομαρχιακή ΚΙΝΑΛ: “Καταδικάζουμε τις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκτροπή Αχελώου”

Νομαρχιακή ΚΙΝΑΛ: “Καταδικάζουμε τις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκτροπή Αχελώου”

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή της καταδικάζει “απερίφραστα τις ενέργειες της κυβέρνησης και την πολιτική της στο ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου”.

Καλεί εξάλλου ” όλους τους Αιτωλοακαρνάνες να υψώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια σε ό,τι υποβαθμίζει τον φυσικό μας πλούτο και το περιβάλλον”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Κατάπληκτοι παρακολουθούμε την πρωτοφανή μεθόδευση με την οποία η κυβέρνηση επιδιώκει να ολοκληρώσει το παράνομο έργο της εκτροπής του Αχελώου, αδιαφορώντας για το πλήθος των δικαστικών αποφάσεων ανωτάτων Δικαστηρίων, αλλά και για το ίδιο το Σύνταγμα αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό της πρόσωπο, το οποίο, στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων και των ύποπτων κρυφών συμμαχιών βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με την κοινωνική συνοχή όσο και με την ισόρροπη προστασία του περιβάλλοντος.

Η στρατηγική δε επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να απαξιώσει τελείως και προκλητικά όλους τους θεσμικούς παράγοντες της Αιτωλοακαρνανίας από κάθε συζήτηση βρίσκεται όχι απλά πέρα από κάθε νομιμότητα, αλλά μας δημιουργεί και τον φόβο και συνάμα τη βεβαιότητα ότι ο σχεδιασμός που οραματίζεται θα έχει ολέθριες συνέπειες στο Νομό μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ενέργειες της κυβέρνησης και την πολιτική της στο ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου και καλούμε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες να υψώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια σε ό,τι υποβαθμίζει τον φυσικό μας πλούτο και το περιβάλλον.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ?????????? CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.